Εσύ πόσα Ντοστογιέφκι μπορείς να αντέξεις; - AllYou.gr

Search

Εσύ πόσα Ντοστογιέφκι μπορείς να αντέξεις;

Εμείς σίγουρα αντέχουμε 9 –ένα για κάθε χρόνο ζωής του Key Bar.

21 Φεβρουαρίου 2016

Υπάρχει ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας από το οποίο έχουν περάσει όλοι οι ξενύχτηδες του κέντρου. Αυτό το μπαρ λέγεται Key και η αλήθεια είναι ότι εδώ και 9 χρόνια κρατάει (ναι, θα γίνουμε γραφικές) τα... κλειδιά της νυχτερινής διασκέδασης, τουλάχιστον στην Πραξιτέλους.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτός θα είναι σήμερα ο προορισμός μας, μιας και το αγαπημένο μπαρ έχει γενέθλια και κλείνει τα 9! Το γενέθλιο πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα, αλλά αναμένεται να καταλήξει σε (άλλο) ένα βράδυ σύγχυσης, γέλιου, μουσικής και πολλών, σχεδόν αμέτρητων Ντοστογιέφκι –το signature σφηνάκι του μαγαζιού, μια αποδομημένη παραλλαγή του λατρεμένου Bloody Mary! 

Από το decks του μαγαζιού θα περάσουν όλοι οι djs που μας ρίχνουν στο χορό εδώ και χρόνια (βλ. Nicolas Vlachos, Konstantinos Bolas, Katerina K.), ενώ το πάρτι περιλαμβάνει τούρτα και ένα (ακόμη) συλλεκτικό cd που θα διανεμηθεί επί τόπου σε όλους τους πιστούς φαν του Key. 

Με άλλα λόγια: το απόλυτο χάος αναμένεται να δημιουργηθεί, να ξεκλειδωθεί και να ξεχυθεί στην Πραξιτέλους και αυτήν την Κυριακή και –πίστεψε μας– θέλεις να είσαι εκεί! 

9 χρόνια Key Bar

Πού: Key Bar, Πραξιτέλους 37, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 16.00

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!