Σήμερα δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο! - AllYou.gr

Search

Σήμερα δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!

Θα βρούμε το άλλο μας μισό σε χρόνο-αστραπή.

11 Απριλίου 2016

Σήμερα θα βγούμε ραντεβού –εντάξει, όχι τόσο θα βγούμε, όσο θα δούμε τα ραντεβού 6 ανδρών και γυναικών. 

Η αποψινή παρέα μας συγκεντρώνεται στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη, στο πλαίσιο της παράστασης «Speed Date».  Ο στόχος είναι απλός: ο καθένας τους ψάχνεις να βρει γρήγορα και χωρίς να χάνει το χρόνο του τον επόμενο σύντροφο του. 

Για την ιστορία, το speed date  είναι μια «τακτική» γνωριμιών που ξεκίνησε σαν παιχνίδι στα τέλη της δεκαετίας του  1990 στην Ευρώπη. Γρήγορα, όμως, έγινε μόδα που σάρωσε όλο τον κόσμο.

Απόψε, λοιπόν, θα συναντήσουμε 12 χαρακτήρες τόσο διαφορετικούς ο ένας με τον άλλο, πρόσωπα σημερινά, άτομα της διπλανής πόρτας που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει, καθένας με τα προβλήματα του, με τον δικό του κόσμο, με τους δικούς δαίμονες και επιδιώξεις βρίσκονται μαζί αυτή τη νύχτα  στον ίδιο χώρο με μοναδικό στόχο να βρουν (επιτέλους) το ταίρι τους.

Η πίεση του χρόνου, άλλα και η προσπάθεια και το άγχος να γίνουν αποδεκτοί δημιουργεί ένα πυκνό περιβάλλον συγκρούσεων και ανατροπών, που -με γερές δόσεις χιούμορ- συγκροτεί μια αποκαλυπτική πινακοθήκη σημερινών χαρακτήρων και συμπεριφορών.

Θα μας συνοδεύσεις; Ραντεβού στην Ακαδημίας στις 21.00 νταν!

Speed Date

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιώργος Ηλιόπουλος

Παίζουν οι: Στέλιος Γιαννάκος, Γεωργία Καραμέρου, Μάνος Κωστής, Κατερίνα Λιάτση, Αλεξία Μουστάκα, Γεωργία Μπεκιάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Πέτρος Πέτρου, Κωστής Σαββιδάκης,  Γιώργος Τσαγκαράκης , Ιωάννα Τσερκεζίδου

Πού: Θέατρο «Τζένη Καρέζη», Ακαδημίας 3, Αθήνα

Πότε: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος) / 8€ (φοιτητικό) / 5€ (ανέργων)

Πληροφορίες: 2103636144, 2103625520Ακολούθησε το allyou στο Instagram!