Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κάμπινγκ πάνω σε δέντρο δεν έχεις κάνει, έχεις κάνει;

Αν πιάστηκες στην Αμοργό, αυτές οι σκηνές στο Βέλγιο είναι ό,τι πρέπει


Κατερίνα Ανδρομιδά

Το φετινό καλοκαίρι ενδείκνυται για εναλλακτικές διακοπές όπως κάμπινγκ ή road trip, π.χ. στη Κρήτη, με τροχόσπιτο. Η εποχή του social distancing καλώς ή κακώς (μάλλον το δεύτερο) έχει ταρακουνήσει και το μοτίβο των καλοκαιρινών διακοπών όπως το ξέραμε.

Pixel
Pixel

Επειδή, όμως, στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι ο Dré Wapenaar σου έχει μια πρόταση-φωτιά για το πώς να περάσεις τον Αύγουστο.

Το 1990 ο  Dré αποφάσισε να βάλει το λιθαράκι του στη προσπάθεια ακτιβιστών που μάχονταν κατά της αποψίλωσης φτιάχνοντας σκηνές που κρέμονται απο δέντρα (!).

Από τότε, οι κρεμαστές αυτές σκηνές έγιναν το νέο must διακοπών στο Βέλγιο.

Φαίνεται πως ο covid-19, ξαναζωντάνεψε εναλλακτικούς τρόπους διακοπών αφού όπως δήλωσε ο ίδιος ο  Dré: «Κάθε χρόνο έχουν πληρότητα οι σκηνές, αλλά φέτος η ζήτηση ήταν διπλάσια». 

Τώρα που ξέρεις, κλείσε δύο εισιτήρια για Βέλγιο!

 

 

 

 

 Οι σκηνές θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη (προλαβαίνεις), ενώ κοστίζουν μόλις 82 δολάρια!

Ακόμη, όμως, κι αν δεν σε βγάλει ο δρόμος σου προς τα 'κει, τώρα έχεις την ιδέα για το πώς να στήσεις τη δική σου σκηνή φέτος στην Ανάφη...

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμένοι στη μετάφραση: 8 ξένες λέξεις και φράσεις που δεν έχουν ελληνική μετάφραση

Από μία απογευματινή βόλτα στο κέντρο της πόλης με φίλους μέχρι την απόλαυση καφέ και μπύρας μία ηλιόλουστη μέρα, 8 λέξεις που έρχονται από διαφορετικές χώρες του κόσμου και δεν μεταφράζονται στα ελληνικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρία Φραγκάκη: Όσα είπε για το ιατρικό λάθος και τη νοσηλεία της

«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από παράλειψη γιατρού»