Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Indie Playground Festival: Ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ έρχεται στην Πειραιώς από το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023

Ένα μοναδικό διήμερο μουσικό φεστιβάλ με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης ελληνικής Indie και alternative rock σκηνής διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και τη United We Fly



Ένα μοναδικό διήμερο μουσικό φεστιβάλ με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης ελληνικής Indie και alternative rock σκηνής διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και τη United We Fly στον βιομηχανικό χώρο Playground 260 στην Πειραιώς, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Για δύο βραδιές ο ανοιχτός χώρος πίσω από την Πειραιώς 260 θα μεταμορφωθεί σε μουσική σκηνή και θα γεμίσει με φρέσκους ήχους και ανεπιτήδευτη δημιουργικότητα!

Το Indie Playground Festival ξεκινάει την Τετάρτη 26 Ιουλίου με τους εκρηκτικούς Godsleep, που θα γεμίσουν τον χώρο με stoner και heavy rock ήχους. Θα ακολουθήσει η αθηναϊκή neo-psyche rock μπάντα The Steams, καθώς και το Παιδί Τραύμα, που με νέο υλικό από το άλμπουμ του «Μέινστριμ» θα μας διηγηθεί pop-rock μουσικές ιστορίες αθηναϊκής καθημερινότητας.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, οι ψυχεδελικοί Dury Dava θα μας κάνουν να χορέψουμε με krautrock και ανατολίτικους ρυθμούς, ενώ θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε live στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια τον Γιώργο Καρρά, θρυλικό συνθέτη από τις Τρύπες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ροκ, που θα παρουσιάσει το τελευταίο άλμπουμ του «Ασκήσεις Απλότητας».

indie-playground-festival-afisa

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Προτεινόμενα

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.