Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μια μυστηριώδης ιστορία ξετυλίγεται στις "Αόρατες φωνές"

Σήμερα θα διαβάσουμε το πρώτο μυθιστόρημα της Βίκυς Χασάνδρα.


Γεωργία Κοντού

Η Λένα δουλεύει ως τηλεφωνήτρια σε ένα κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης. Καθήκον της είναι να απαντά στις κλήσεις με άχρωμη φωνή και να τις συνδέει με τους ψυχολόγους. Μέχρι που μια μέρα τηλεφωνεί ένα δεκατριάχρονο κορίτσι, η "Μαρία", που η Λένα πιστεύει πως είναι η κόρη της.

Και κάπως έτσι ξεπηδούν ένα πλήθος ερωτημάτων που ζητούν απάντηση: Ποια είναι η "Μαρία", που η Λένα θεωρεί παιδί της; Πώς η "Μαρία" δεν αναγνώρισε την ίδια της τη μητέρα; Ποιος χρειάζεται περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη, η "Μαρία" ή η Λένα;

Το μυθιστόρημα "Αόρατες φωνές", το πρώτο της της Βίκυς Χασάνδρα, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει υπόθεση που ιντριγκάρει. Θα είναι λοιπόν η επιλογή μας για απόψε. Η συγγραφέας του, επαγγελματίας σεναριογράφος, έχει γράψει σενάρια για ταινίες μεγάλου μήκους ("Η τρίτη νύχτα", "Ξένες σε ξένη χώρα"), τηλεταινίες και τηλεοπτικές σειρές. 

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τόπος.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα