Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Πώς να διατηρήσεις μια cozy και εορταστική ατμόσφαιρα στη διακόσμηση του σπιτιού ακόμα και μετά τα Χριστούγεννα

Λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα διατηρήσουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.



Η διατήρηση μιας εορταστικής και ζεστής ατμόσφαιρας στο σπίτι μετά τα Χριστούγεννα μπορεί να επιτευχθεί θαυμάσια αγκαλιάζοντας σωστά την εποχική διακόσμηση και δίνοντας την απαραίτητη προσοχή σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ακολουθούν μερικές ιδέες.

Χειμερινές πινελιές

Άλλαξε τα φανερά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με πιο γενικά αντικείμενα με θέμα το χειμώνα. Σκέψου τις νιφάδες χιονιού, κουκουνάρια, λευκά φωτάκια και άνετα υφάσματα όπως η ψεύτικη γούνα ή χοντρές πλεκτές κουβέρτες.

Ζεστός φωτισμός

Διατήρησε τη ζεστή και ελκυστική λάμψη των φωτιστικών ή των κεριών. Διάλεξε απαλό, ατμοσφαιρικό φωτισμό για να δημιουργήσεις μια ζεστή ατμόσφαιρα που ξεπερνά την περίοδο των γιορτών.

Εποχιακό πράσινο

Ενσωμάτωσε αειθαλή κλαδιά ή ευκάλυπτο στη διακόσμησή σου. Τα στεφάνια ή οι γιρλάντες φτιαγμένα με αυτά τα στοιχεία μπορούν να προσθέσουν μια χειμωνιάτικη πινελιά χωρίς να αισθάνεσαι ότι είναι υπερβολικά χριστουγεννιάτικες.

Ουδέτερη παλέτα χρωμάτων

Κάνε τη μετάβαση από τα κόκκινα και τα πράσινα σε έναν πιο ουδέτερο χρωματικό συνδυασμό με λευκά, κρεμ, γκρι και μεταλλικούς τόνους. Αυτή δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη και ευέλικτη εμφάνιση που είναι κατάλληλη και πέρα ​​από τις διακοπές.

Γιορτινό άρωμα

Διατήρησε στο σπίτι σου το γιορτινό άρωμα χρησιμοποιώντας αρωματικά κεριά, diffusers ή ποτ πουρί με αρώματα όπως πεύκο, κανέλα, βανίλια ή μήλο.

Cozy υφάσματα

Τοποθέτησε στα έπιπλά σου μαλακά, ανάγλυφα ριχτάρια και μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες από ψεύτικη γούνα ή βελούδο προσθέτουν ζεστασιά και άνεση στο χώρο σου.

Τέχνη και διακόσμηση τοίχων

Επένδυσε σε πίνακες και αφίσες με χειμερινά τοπία, αφηρημένη τέχνη ή κομμάτια εμπνευσμένα από τη φύση που παραπέμπουν στην εποχή.

Λειτουργική διακόσμηση

Ενσωμάτωσε διακοσμητικά αντικείμενα που να είναι επίσης λειτουργικά για το χειμώνα, όπως κομψά καλάθια για την αποθήκευση επιπλέον κουβερτών ή μια διακοσμητική ράγα για να κρεμάς χειμερινά παλτό.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της