Δεν είναι ψέμα: Υπάρχει beer yoga! - AllYou.gr

Search

Δεν είναι ψέμα: Υπάρχει beer yoga!

Δύο γυναίκες σκέφτηκαν ότι ο συνδυασμός μπύρας και γιόγκας θα έχει πλάκα. Λες;

20 Ιανουαρίου 2017

Αν θες πολύ να γυμναστείς, αλλά που σε χάνει που σε βρίσκει κανείς, είσαι σε ένα μπαρ να πίνεις μπύρες... τότε σου έχουμε νέα! Υπάρχει μια μέθοδος γυμναστικής που μαλλον σου ταιριάζει και λέγεται beer yoga. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι συνδυάζει όπως μπορείς να καταλάβεις, ασκήσεις yoga και απόλαυση του αγαπημένου σου ποτού. Το κακό, είναι ότι μαθήματα δε παραδίδονται προς το παρόν στην Ελλάδα.

Emily και Jhula, πιστοποιημένες καθηγήτριες yoga και οι δύο, με αφετηρία το Βερολίνο, ταξιδεύουν στον κόσμο για να διαδώσουν αυτή τη μορφή άσκησης. Πρόσφατα έφυγαν για Σίδνευ, οπότε ποτέ δε ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν κι από εδώ.

Το κόστος δε φαίνεται να είναι απλησίαστο. Μια ώρα είναι 5 ευρώ, συν 6 ευρώ για τα ποτά σου, τα οποία μπλέκονται δημιουργικά στις στάσεις που παίρνεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος. "Η BeerYoga είναι διασκεδαστική αλλά δεν είναι αστείο - παίρνουμε τη φιλοσοφία της yoga και τη συνδυάζουμε με την απόλαυση του να πίνεις μπύρα για να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο συνείδησης" γράφουν οι γυναίκες πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, στο επίσημο website τους. Cheers, λοιπόν, και ωμ.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!