10 απίστευτες πόζες της Yoga που θα θέλεις να δοκιμάσεις - AllYou.gr

Search

10 απίστευτες πόζες της Yoga που θα θέλεις να δοκιμάσεις

…. ή τουλάχιστον θα ευχόσουν να μπορείς να κάνεις!

26 Ιουνίου 2017

Όλες έχουμε μια φίλη ή κοπέλα στο μάθημα της Yoga που κάνει όλες τις ασκήσεις και πόζες άψογα και την οποία… κράζουμε λιγάκι από μέσα μας, για την ευλυγισία της! Εντάξει, αν βάλεις όμως την «ζήλεια» στο πλάι, τότε αυτή η κοπέλα αποτελεί και έμπνευση για εσένα και για την ακρίβεια μπορεί μέχρι και να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ευγενής άμιλλας ώστε να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, ώστε να κάνεις την πόζα ακόμη καλύτερα!

Αλλά όπως και να το κάνουμε, για να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μπορούμε να πούμε ότι καταφέρνουμε να κάνουμε άψογα αυτές τις στάσεις, θέλει δουλειά και υπομονή. Παρόλα αυτά, όπως είπαμε και πριν, είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις ακόμα και τους πιο προχωρημένους… Yogistas να κάνουν εντυπωσιακές πόζες της εν λόγω γυμναστικής, όσο απίθανες κι αν μοιάζουν. Μας «πουσάρουν» τελικά να θέλουμε να φτάσουμε και εμείς σε αυτό το επίπεδο και να γίνουμε καλύτερες.

Οι παρακάτω απίστευτες πόζες της Yoga πάντως αποτελούν αν όχι έμπνευση, αντικείμενα θαυμασμού σίγουρα, so, enjoy it!

10yogaposes_01.jpg10yogaposes_02.jpg10yogaposes_03.jpg10yogaposes_04.jpg10yogaposes_05.jpg10yogaposes_06.jpg10yogaposes_07.jpg10yogaposes_08.jpg10yogaposes_09.jpg10yogaposes_10.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!