Αυτός σου δίνει το πιο ισχυρό κίνητρο για γυμναστική - AllYou.gr

Search

Αυτός σου δίνει το πιο ισχυρό κίνητρο για γυμναστική

Για όσες βαριούνται να σηκωθούν από τον καναπέ...

18 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Είναι ωραίος ο καναπές. Κακά τα ψέματα. Να αράζεις, να βλέπεις τηλεόραση, να τρως και τα πατατάκια σου. Άραγμα. 

Μετά από λίγους μήνες όμως αρχίζεις και βλέπεις τους μηρούς σου διαφορετικούς. Σαν πιο πλαδαρούς, σαν πιο χαλαρούς, σαν να μπατάλεψες. Χμ, τελικά ο καναπές δεν σου κάνει και τόσο καλό, ε;

Τι να κάνεις όμως που βαριέσαι; Θέλεις ένα κίνητρο, μια ώθηση, έναν άνθρωπο να σε πάρει από το χέρι και να σε βγάλει στο δρόμο για running, έστω για λίγο περπάτημα.

Και αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο γυμναστής σου. Είναι ο αγαπημένος σου! Οι ειδικοί λένε ότι η άσκηση μαζί με τον σύντροφό σου αποτελεί το πιο ισχυρό κίνητρο για γυμναστική και οι μελέτες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που ασκούνται μαζί σημειώνουν και τις καλύτερες επιδόσεις! 

Και εάν αυτό το μαζί σε φοβίζει, γιατί οκ, ωραίος ο έρωτας αλλά θέλεις και λίγο χρόνο για σένα, πάρτο αλλιώς. Μπορεί εσύ να πηγαίνεις π.χ. πρωί και εκείνος απόγευμα.

Το μαζί έχει να κάνει με την κοινή στάση, με τον ίδιο υγιεινό τρόπο ζωής και όχι με το "είμαστε αυτοκόλλητοι, δεν σηκώνουμε βαράκια ο ένας χωρίς τον άλλον". Και στο κάτω κάτω, η αγάπη μας κάνει καλύτερους, έτσι δεν είναι; Ας το ζήσουμε στην πράξη.  
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!