Χάσε κιλά φωτογραφίζοντας το φαγητό σου! - AllYou.gr

Search

Χάσε κιλά φωτογραφίζοντας το φαγητό σου!

Ένα απλό κλικ μπορεί να σε βοηθήσει στην προσπάθεια σου να χάσεις βάρος. 

19 Οκτωβρίου 2016

Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές εκεί έξω που υπόσχονται να σε βοηθήσουν στο δρόμο προς την απώλεια κιλών, όμως μια ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Λέγεται Lose it!, είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα και υπόσχεται να καταργήσει τα βιβλία που ανοίγεις για να δεις πόσες θερμίδες έχει η μια τροφή και πόσες η άλλη.

Μέσα από το εργαλείο "Snap it" που διαθέτει, σου δίνει τη δυνατότητα με ένα κλικ να δεις πόσες θερμίδες καταναλώνεις. Αναλύει την εικόνα, σου ζητάει μια μικρή βοήθεια και μετά σου έχει στο... πιάτο θερμίδες και διατροφική αξία. Μπορείς πάντα να επέμβεις και να κάνεις το αποτέλεσμα πιο συγκεκριμένο. 

https://vimeo.com/181848075/a10b7e716b

Ακόμα και αν δε χρησιμοποιείς την εφαρμογή τακτικά, σκέψου ότι μπορεί κάποια στιγμή να σε γλιτώσει από το να φας κάτι που δε θα κάνει καλό ούτε στην υγεία σου αλλά ούτε και στον αριθμό της ζυγαριάς σου. Έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν, έχουν δείξει ότι το να κρατάς "ημερολόγιο" με το τι έφαγες σε βοηθά να χάσεις κιλά. Αυτός είναι ένας πιο διασκεδαστικός τρόπος να κρατήσεις σημειώσεις, δε νομίζεις;
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!