Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σκόρδο: καθάρισε με τη μία!

Πώς θα το ξεχωρίσεις και μετά θα ξεμυρίσεις;


Γεωργία Κοντού

Για να διαχωρίσεις τις σκελίδες του, πιάσε ένα ολόκληρο σκόρδο με το κοτσάνι προς τα κάτω και κοπάνησέ το με δύναμη πάνω σε μια λεία επιφάνεια. Αν δεν το πετύχεις με τη μία, μην απογοητευτείς: δοκίμασε ξανά.

Για να απαλλαγείς από τη μυρωδιά του μετά το καθάρισμα, τρίψε τα χέρια σου με μία πρέζα ελληνικού καφέ. Ή, αν το χρησιμοποιείς συνέχεια στη μαγειρική σου, επένδυσε σε μια ειδική μεταλλική πλάκα που μπορείς να χρησιμοποιείς σαν σαπούνι για να απομακρύνεις και τις πιο έντονες οσμές.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα