Ο καλύτερος τρόπος για να ακυρώσεις τελευταία στιγμή - AllYou.gr

Search

Ο καλύτερος τρόπος για να ακυρώσεις τελευταία στιγμή

Τελικά δεν το 'χεις να βγεις, αλλά πώς το λες χωρίς να χαλάσεις το βράδυ κάποιου;

> ΕΓΩ ::
20 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Allyou Team

Το τέλος της εβδομάδας έφτασε, κι ενώ είχες κανονίσει ωραιότατα να πας κάπου με την παρέα σου, τελικά δε θες καθόλου, ζορίζεσαι πολύ. Θέλεις να ακυρώσεις οπωσδήποτε.

Όχι, δεν είναι ότι δε θες να τους δεις γενικά. Όχι, δεν είναι τίποτα άλλο από το ότι απλά είσαι κουρασμένη και θες χρόνο με τον εαυτό σου. Ξέρεις, θέλεις να περάσεις ένα βράδυ απλά κάνοντας... τίποτα. 

Πώς το λες; Κλασικά ανοίγοντας το ντουλάπι με τις δικαιολογίες και νιώθοντας μετά περισσότερο άσχημα; Όχι! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν "κρεμάς" κάποιον, ή τέλοσπάντων όταν ακυρώνεις μια έξοδο την τελευταία στιγμή, είναι να είσαι πολύ ειλικρινής. Δηλαδή, να εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές, τι ήταν αυτό που προκάλεσε την ψυχολογική ή σωματική σου εξάντληση. Τι σε έφερε στο να πεις "δεν το 'χω να πάω πουθενά":

"Συγγνώμη, θέλω πολύ να σε δω αλλά αυτή την εβδομάδα τα νεύρα μου έπαιξαν στη δουλειά"

"Σου ζητάω συγγνώμη, αλλά πραγματικά είμαι τόσο κουρασμένη που θέλω απλά να μείνω μόνη μου και να μην κάνω τίποτα"

"Αισθάνομαι άσχημα αλλά θα πρέπει να το ακυρώσω γιατί είμαι χάλια επειδή μάλωσα με τον Γιώργο"

Με αυτό το τρόπο, προφανώς ο άλλος μπορεί να σε καταλάβει περισσότερο, να σε συγχωρέσει για την αναστάτωση που του προκαλείς αλλά και να νιώσει πιο κοντά σου. Ναι, με αυτό τον τρόπο ακύρωσης ραντεβού, καταφέρνεις τελικά να κάνεις πιο δυνατούς δεσμούς. Με τις δικαιολογίες και τα ψέματα, όχι...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!