Πες μου τι θα ντυθείς φέτος, να σου πω πώς νιώθεις - AllYou.gr

Search

Πες μου τι θα ντυθείς φέτος, να σου πω πώς νιώθεις

Τι σχέση έχουν οι στολές με τις αναστολές;

> ΕΓΩ ::
10 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Ξέρω, ξέρω, είναι κουραστικό να υπεραναλύουμε τα πάντα. Απόκριες είναι, ας κάνουμε το κέφι μας και ας χαρούμε όσο γίνεται περισσότερο. Μαζί σου.

Πες μου όμως, δεν είναι απίστευτα ενδιαφέρον να εξηγείς ορισμένες επιλογές που ίσως μέχρι τώρα θεωρούσες τυχαίες ή επιφανειακές; Είναι! Γιατί το τι είδους στολή επιλέγεις δεν είναι απλά θέμα γούστου. Πηγάζει από μια υποσυνείδητη ανάγκη σου να εκφραστείς. 

Ρίξε μια ματιά στη στολή που έχεις επιλέξει για φέτος, και αμέσως μετά τσέκαρε εάν οι ψυχολόγοι έπεσαν μέσα για τον χαρακτήρα σου:

- Πριγκίπισσα, νεράιδα, ξωτικό:
Νοσταλγείς τη χαμένη σου αθωότητα και νιώθεις την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής όπως τότε που ήσουν παιδί και σου διάβαζε η μαμά σου παραμύθια.

- Μάγισσα, φρικιό, βασίλισσα του σκότους:
Επιλέγοντας μια στολή κακού ίσως δείχνει ότι έχεις μέσα σου καταπιεσμένα πολλά αρνητικά συναισθήματα αλλά μπορεί και να κρύβεις ανασφάλεια. Η στολή σου δείχνει ότι δεν περνάς και την καλύτερη φάση σου στα σχεσικά και προτιμάς να απομονωθείς από τους γύρω σου.

- Υπερήρωας:
Είσαι ρομαντική ψυχή και θεωρείς ότι μπορείς να σώσεις τον κόσμος. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή και σημαντική για τους άλλους. 

- Σέξι αστυνομικίνα, νοσοκόμα, μαθήτρια:
Μια στολή με σέξι υπόσταση αποκαλύπτει μια γυναίκα που θέλει όλο το ενδιαφέρον στραμμένο πάνω της.   

- Καρτούν, κλόουν, παλιάτσος:
Έχεις κέφια για παιχνίδι και η ψυχή σου είναι νεανική. Θέλεις να ξεφύγεις από τη σοβαρότητα της καθημερινότητας και να γίνεις ξανά παιδί. 

- Γατούλα, τίγρης, σκυλάκι:
Δεν είσαι μόνο ζωόφιλη αλλά επιθυμείς να δείξεις στους γύρω σου κάποια χαρακτηριστικά σου στοιχεία. Για παράδειγμα, αν ντυθείς γάτα, βγάζεις νάζι και φύση ανεξάρτητη, ο σκύλος δείχνει εμπιστοσύνη, το λιοντάρι τάση για εξουσία. 

Λοιπόν; Ή απλά το διαβάζεις ή το διασκεδάζεις. Γιατί όμως όχι και τα δύο;
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!