Κανείς δεν πάει διακοπές μαζί μου - AllYou.gr

Search

Κανείς δεν πάει διακοπές μαζί μου

Ζευγαρωμένοι, κι εγώ να μην έχω

> ΕΓΩ ::
19 Ιουλίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αυτά ακούω από κάποιες μικρότερες φίλες μου και δεν μπορώ. Θέλω να τις πάρω μια αγκαλιά. Αλλά θέλω και να τους πω μερικά πράγματα. 

Είναι σαν να έχω μπροστά μου ένα μικρό παιδί και να λέει «Εμένα δεν με παίζουν, καλέ κυρία!». Ή κάπως έτσι. 

Ας υποθέσουμε ότι όλες οι κολλητές σου έχουν σχέση. Οκ, λογικό να πάνε διακοπές με το αμόρε, επίσης λογικό να κανονίζουν να πάνε μερικές μέρες και ζευγάρια. 

Και όλοι αυτοί είναι η παρέα σου; Οι φίλοι σου; Εάν ναι, και όλο τον χρόνο κάνετε τέλεια παρέα, τώρα γιατί δεν σε παίζουν; Μήπως το γεγονός ότι είσαι single, με γεια σου με χαρά σου, σε έχει κάνει λίγο παραπονιάρα, λίγο ζηλιάρα, λίγο γκρινιάρα; Μήπως έτσι είσαι από τη φύση σου και δεν έχει καμία σχέση με το status σου; 

Γιατί ξέρεις αυτές οι ιδιότητες δεν είναι και οι πλέον αγαπητές. 

Ας υποθέσουμε τώρα ότι είσαι μια χαρά παιδί, μέσα στο κέφι και τη θετική διάθεση. Μην μου πεις ότι δεν μπορείς να βρεις μια άλλη φίλη σου, μια καλή συνάδελφο, μια παλιά σου συμμαθήτρια να πάτε μαζί σε ένα νησάκι και να περάσετε τέλεια. Δεν το πιστεύω. 

Έτσι, λοιπόν, όπως σε έχω στην αγκαλιά μου, σού λέω να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη ζωή σου θετικά. Δεν έχεις σύντροφο. Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμα εκείνος που θα κερδίσει την καρδιά σου. 

Έχεις όμως τόσα πολλά πράγματα για να είσαι ευγνώμων κάθε μέρα. Η ζωή είναι ωραία, το καλοκαίρι υπέροχο και είμαι σίγουρη ότι αυτές οι διακοπές θα σου μείνουν αξέχαστες.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!