Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου; Κάνε σεξ! - AllYou.gr

Search

Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου; Κάνε σεξ!

Η επιστήμη σου εξηγεί το γιατί..

> ΕΓΩ ::
12 Απριλίου 2015

Το σεξ κάνει καλό. Αυτή είναι μια ευρέως γνωστή και από όλους αποδεκτή άποψη, γιατί όντως το σεξ κάνει καλό: στη διάθεση, στο σώμα, στη συμπεριφορά σου, ακόμα και στην επαγγελματική σου καταξίωση. 

Μπορεί αρχικά να σου φαίνεται λιγάκι υπερβολικό, όμως οι επιστήμονες έχουν καταλήξει πως οι άνθρωποι που απολαμβάνουν συχνά τον έρωτα και το σεξ με το σύντροφό τους, αποδίδουν περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που τους ανοίγει νέους ορίζοντες και προοπτικές. 

Κι αυτό γιατί: 

• ...το σεξ δεν είναι απλά μια στιγμιαία απόλαυση, αλλά δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ευφορίας που διαρκούν και διαρκούν, με αποτέλεσμα να ενισχύεις την ψυχοσύνθεσή σου με θετική ενέργεια και να γίνεσαι πιο δεκτική σε νέα projects.

• ...σε καθιστά τριπλά παραγωγικότερη από ότι όταν δεν το απολαμβάνεις στην καθημερινότητά σου. Αισθάνεσαι αυτομάτως πιο ολοκληρωμένη με το έργο σου και ικανοποιείς τις απαιτήσεις του εργοδότη.

• ...πολλαπλασιάζει το κασέ σου, μιας και η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες δεξιότητές σου, προωθούν προς την αγορά μια δυναμική εικόνα, στοιχεία που εκτιμώνται από περισσότερες επιχειρήσεις.

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!