Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Ψείρες; Ποιες ψείρες; Να τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις για να προστατεύσεις το παιδί σου

Κάτι... ξύνεται; 



Ψείρες και έναρξη σχολικής χρονιάς δυστυχώς πάνε μαζί. Ειδικά τα κοριτσάκια που έχουν μακριά μαλλιά, ταλαιπωρούνται περισσότερο σε περίπτωση που κολλήσουν.

Για να μην... κολλάει: Υπάρχουν προληπτικές λοσιόν τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς από τα φαρμακεία, σε μορφή σπρέι που δρουν με μηχανικό τρόπο και κρατούν τις ψείρες για τις επόμενες 7 ώρες, μακριά από το κεφάλι των παιδιών. Το σίγουρο είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλά προϊόντα με φυσικά υλικά τα οποία θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις από το φαρμακείο της γειτονιάς σου. Συμβουλέψου τον φαρμακοποιό σου. 

Έτσι θα... ξεκολλήσει: Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα παιδιά μπορούν να επιστρέψουν στο σχολείο αφού έχει γίνει μία εφαρμογή τοπικού αντιφθειρικού ή ένα πλήρες προσεχτικό χτένισμα μαλλιών. Επιπλέον, θα πρέπει να πλύνεις με ζεστό νερό πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες και ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν τις τελευταίες, 48 ώρες πριν την έναρξη της αγωγής για να απολυμανθούν.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά

ΠΑΙΔΙ

Μωρά του Μαΐου, φωτεινά σαν ηλιαχτίδες – δες σε τι ξεχωρίζουν

Όσοι γεννιούνται τον Μάιο ξέρουν, μεταξύ άλλων, να χαίρονται τη ζωή και να είναι δημιουργικοί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός