Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Μη χάσεις το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Σημείωσε ημερομηνία και μέρος και ετοιμάσου για τις πιο σημαντικές Χριστουγεννιάτικες αγορές σου. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί έχει ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για ένα ξεχωριστό Bazaar. Μιλάμε φυσικά για αυτό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που και φέτος επιφυλάσσει πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις  στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους. 

Σημείωσε από τώρα τις λεπτομέρειες για να φροντίσεις να δώσεις το παρών. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά! Όσον αφορά τις ώρες λειτουργίας, θα είναι 11.00 π.μ. έως  20.00 μ.μ.

Με τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου στο  Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», θα συμβάλλεις και εσύ στο έργο του Συλλόγου, αφού οι δημιουργοί και τα καταστήματα που συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι: ΑΒΑΞ, ADORABLE ADORNMENTS, ANAPNOE, ANATOL, ASHK, ΒΕΑD ΙΤ, CASA, CHIP & CHIP, COTTON PRINCE, DIAMOND CLUB, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, LA FENETRE, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, MARISCHA, ALEMOR, NAKASPAPER, O-LIVE, SADRINE & JO, SERKOS, SUGAR FREE, SUPER CAKES, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ΧΙΩΝ ΙΚΕ, WINGS και ZERTEO.    

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές - πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

goyri2016.jpgΓούρι 2016

Επίσης στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA YOUTH, καθώς και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2016, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, πολλά μοναδικά  και επώνυμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές – μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα, κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των γονιών τους και των εθελοντών.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας