Sexting: Τελικά, πόσο καλό σού κάνει; - AllYou.gr

Search

Sexting: Τελικά, πόσο καλό σού κάνει;

Κορίτσια, πιάστε τα πληκτρολόγια!

> SEX ::
14 Μαϊου 2016

Ξέρεις καλά ότι το να μιλάς λιγάκι βρώμικα στο κρεβάτι είναι μέσα στις τοπ φαντασιώσεις των αντρών, παρ' όλα αυτά πολλές φορές δεν σου είναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Λίγο η ντροπή που νιώθεις από μόνη σου, λίγο η αγωνία για το τι θα σκεφτεί ο άλλος για σένα, σε σταματάνε από το να εξασκήσεις το σπορ του περίφημου... dirty talking, όμως οι ευκολίες και οι ανέσεις της τεχνολογίας σού έχουν λύσει εδώ και καιρό τα χέρια.

Πώς; Μα φυσικά με τη μέθοδο του sexting. Κοινώς, όταν στέλνεις σε μήνυμα στον σύντροφο σου όλα όσα θέλεις να σου κάνει ή να του κάνεις, χωρίς να σε βλέπει να κοκκινίζεις από ντροπή. Έτσι, λοιπόν, η συγκεκριμένη συνήθεια είναι εδώ και χρόνια μία από τις πιο αγαπημένες των ζευγαριών, είτε βρίσκονται σε σταθερή, είτε σε περιστασιακή σχέση.

Τώρα η επιστήμη σου εξηγεί και με νούμερα γιατί είναι ωφέλιμο να αρχίσεις να εξασκείς κι εσύ το συγκεκριμένο... άθλημα. 

Στόχος των ερευνητών ήταν να εξετάσουν τα πιθανά οφέλη του sexting, όσον αφορά στη γενικότερη ικανοποίηση του ατόμου από τη σεξουαλική του ζωή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 870 άτομα ηλικίας 18 έως 82 ετών, το sexting είναι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ του ενήλικου πληθυσμού στις ΗΠΑ. Το 88% των συμμετεχόντων δήλωσε πως είχε ανταλλάξει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του μηνύματα ή φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου μέσω του κινητού του. Το 82% των συμμετεχόντων απάντησε πως έχει ανταλλάξει τέτοιου είδους υλικό κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Διαπιστώθηκε, επίσης, πως το sexting συνδέεται με την αυξημένη ικανοποίηση για τα άτομα που διατηρούν πιο ελεύθερες (ευκαιριακές) σεξουαλικές σχέσεις. Αντιθέτως, η εν λόγω πρακτική δεν φάνηκε να σχετίζεται με την αυξημένη ικανοποίηση για τα άτομα που βρίσκονται σε σταθερή, μακροχρόνια σχέση. 

Ακόμα, σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών, το sexting συνδέεται με την αυξημένη ικανοποίηση, κυρίως για τους άνδρες παρά για τις γυναίκες.

Hot αυτή τη στιγμή!

FASHION TRENDS

Αυτή η τάση είναι η πιο chic εναλλακτική του νυφικού φορέματος

Γιατί μια λευκή ολόσωμη φόρμα πρέπει να είναι το ρούχο που θα φορέσεις την ημέρα του γάμου σου!
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

"Καλησπέρα από το Χαλέπι. Διαβάζω για να ξεχάσω τον πόλεμο"

Η Bana Alabed είναι 7 χρονών και μαζί με τη μητέρα της, διατηρεί έναν από τους πιο καθηλωτικούς λογαριασμούς στο Twitter.
DO IT YOURSELF

To πιο εύκολο και κομψό μανικιούρ για να δοκιμάσεις τώρα

Πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστα σου δοκίμασε αυτό!
ΑΣΚΗΣΗ

«Αν και δεν έχω παχύνει, τα ρούχα μου με στενεύουν. Τι συμβαίνει;»

Το πρόβλημα είναι συνηθισμένο και –ευτυχώς- υπάρχει λύση υποστηρίζουν οι ειδικοί.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 τρόποι να διαχειριστείς τη ζήλια του

Σε ζηλεύει; Μάθε πώς μπορείς να αποφύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας που ενδέχεται να φθείρουν τη σχέση σας.
FASHION NEWS

Tα 10 καλύτερα looks από την Chanel Métiers d’Art συλλογή

Ετοιμάσου να αντικρύσεις ιδιοφυή σύνολα, δια χειρός Karl Lagerfeld!