Να γιατί οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν καλύτερο σεξ - AllYou.gr

Search

Να γιατί οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν καλύτερο σεξ

Όλα οφείλονται σε αυτήν την «μαγική» ορμόνη.

> SEX ::
13 Οκτωβρίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Σίγουρα έχεις διαβάσει ότι σύμφωνα με έρευνες οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν περισσότερο και καλύτερο σεξ, έχεις όμως αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Η αιτία, τονίζουν οι ειδικοί του Maze Women’s Sexual Health, κρύβεται στα υψηλά επίπεδα μιας ορμόνης. Και το όνομα αυτής; Τεστοστερόνη.

Το υψηλό επίπεδο τεστοστερόνης, πράγματι, γεμίζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση και επιθετικότητα, κάνοντας το σεξ πιο έντονο, υποστηρίζουν οι παραπάνω ειδικοί. Και αυτό γιατί η τεστοστερόνη δίνει ώθηση στη σεξουαλική διάθεσή μας, τις ηγετικές ικανότητές, την παραγωγικότητά μας αλλά και την επιθετικότητά μας.  Ως εκ τούτου, η λίμπιντο των επιτυχημένων ανθρώπων φαίνεται να αγγίζει… κόκκινο. Κι όχι μόνο αυτό: η κοινωνική αναγνώριση που παίρνουν, τονώνει την αυτοπεποίθησή τους με αποτέλεσμα να ενισχύει και την αυτοπεποίθησή τους!

Κι αν σκέφτεσαι ότι η τεστοστερόνη είναι ορμόνη γένους… αρσενικού, να σου υπενθυμίσουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας και για την ερωτική σου διάθεση ενώ ανάμεσα στα υπόλοιπα οφέλη της για την υγεία σου να σε ενημερώσουμε, σύμφωνα με νέα μελέτη, ότι συμβάλλει και στην υγεία των οστών και των νευρώνων σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!