Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου η στάση που προτιμάς στο sex; - AllYou.gr

Search

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου η στάση που προτιμάς στο sex;

Πες αλήθεια!

> SEX ::
27 Οκτωβρίου 2014

Φέρτε στο νου σας την αγαπημένη σας στάση και διαβάστε παρακάτω τι φανερώνει για το χαρακτήρα σας. Πριν διαμαρτυρηθείτε, να τονίσουμε ότι οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τους κανόνες!

1. Ιεραποστολική: Συγχαρητήρια κυρίες μου είστε το απόλυτο κορίτσι για σπίτι, σχέση και κατ" επέκταση γάμο! Όχι ότι σας αποκαλούμε ξενέρωτη ή κρύα στο κρεβάτι, μπορεί να είστε η πυρκαγιά η ίδια, όπως επίσης μπορεί να λατρεύετε τους πειραματισμούς, αλλά η στάση που δεν αλλάζετε με τίποτα είναι η κλασική, αγαπησιάρικη ιεραποστολική! Αφενός η στάση αυτή επιτρέπει την οπτική επαφή, άρα γίνεται αυτομάτως πιο ρομαντική, και αφετέρου διευκολύνει την επαφή των δύο σωμάτων, που συνήθως κάτι τέτοιο επιδιώκεις όταν είσαι σε σχέση ή τελοσπάντων ζητάς κάτι περισσότερο από τον άλλο! Η αλήθεια είναι, ότι μπορεί σε κάποιους να ακούγεται λίγο βαρετή, αλλά για πολλές γυναίκες είναι η μοναδική στάση με την οποία καταφέρνουν να ολοκληρώσουν!

2. Στα τέσσερα: Είστε τολμηρή και παιχνιδιάρα, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ερωτευτείτε και να βγάλετε μία πιο ρομαντική πλευρά! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η στάση αυτή επιτρέπει πανοραμική θέα στον παρτενέρ, και φυσικά τα γνωστά... σκαμπίλια, ενώ αν είστε και λίγο πιο περπατημένη και έμπειρη, είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να συντονίσετε εσείς τον ρυθμό και το βαθμό διείσδυσης! Το αρνητικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι οι άνθρωποι που συνήθως προτιμούν τη στάση αυτή, έχουν ένα θέμα με το συναισθηματικό τους κομμάτι, σε σχέση φυσικά με τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους.

3. Από πάνω: Το γνωστό και... cowgirl είναι η απόλυτη στάση για γυναίκες με αυτοπεποίθηση! Δεν χαμπαριάζετε και πολλά και φυσικά η λέξη ανασφάλεια δεν βρίσκεται καν στο λεξιλόγιό σας. Λατρεύετε να είστε η κυρίαρχος του παιχνιδιού και λατρεύετε ακόμα περισσότερο το βλέμμα που παίρνει όταν εσείς... ιππεύετε! Αν ρωτήσετε έναν άντρα, σίγουρα θα σας πει ότι είναι από τις αγαπημένες του στάσεις, μιας και εκτός του ότι αυτός απλά αράζει, έχει και πλήρη θέα, της μπροστινής σας όψης, δηλαδή του στήθους σας. Ωστόσο, μήπως έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές να... ευνουχίζετε τον καλό σας; Για προσέξτε το...

4. Το ανάποδο cowgirl: Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά στο κρεβάτι, για τα υπόλοιπα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μάλλον είστε λίγο... αντράκι! Αυτό που θέλουμε να πούμε, για να μην μας παρεξηγήσετε, είναι ότι η ίδια η φύση της στάσης δεν είναι και η... ιδανική για ρομαντισμούς και χαδάκια! Και από πάνω και πλάτη γυρισμένη στον παρτενέρ; Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όχι μόνο αποφεύγετε την οπτική επαφή, αλλά δεν την επιτρέπετε κιόλας. Εμείς βέβαια ως πιο ανοιχτόμυαλοι, απλά θα πούμε ότι μάλλον έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και έχετε όρεξη και διάθεση για πειραματισμούς. Δοκιμάστε βέβαια και κάτι πιο κλασικό.

5. Στάση... 69: Ίσως η πιο δημοφιλής στάση, όχι να την κάνεις αλλά να την... λες! Αν ξεπεράσετε όλο αυτό το μπλέξιμο με τα πόδια, τα χέρια και τα κεφάλια, μπορεί να γίνει μία υπέροχη και άκρως αισθησιακή στάση που προσφέρει τεράστια ευχαρίστηση τόσο σε εσάς, όσο φυσικά και στον παρτενέρ! Αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε, είναι ότι αν αγαπάτε την 69, είστε ένας άνθρωπος που σας διακατέχει η... δικαιοσύνη! Δεν θα απολαμβάνετε μόνο εσείς το στοματικό, θα κάνετε ταυτόχρονα και στον καλό σας! Εύγε... Κάτι μας λέει ότι εκτός από δίκαιος άνθρωπος, είστε και μαέστρος στο κρεβάτι!

Πηγή: http://familylife.gr/Ακολούθησε το allyou στο Instagram!