Τι πρέπει να του ζητάς για εγγυημένους οργασμούς - AllYou.gr

Search

Τι πρέπει να του ζητάς για εγγυημένους οργασμούς

Ζήτα αυτό που θες ή καν' το μόνη σου!

> SEX ::
23 Νοεμβρίου 2017

Το έχουμε ξαναπεί: Ο οργασμός δεν είναι αυτοσκοπός. Εντάξει, τώρα που το γράφω θα μπορούσε να γίνει και λογαριασμός στο Facebook, τύπου «η απιστία δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση».

Με κάτι τέτοια διασκεδάζω αλλά με άλλα θέματα δεν μου αρέσει να αστειεύομαι. Κυρίως όταν μαθαίνω στα γυναικεία πηγαδάκια ότι για πολλές γυναίκες ο οργασμός είναι παντελώς άγνωστος. 

Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Μία όμως αιτία είναι το ότι ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τον σύντροφό μας αυτό που μας αρέσει. Γιατί σίγουρα ξέρουμε τι μας αρέσει.

Σύμφωνα με μια έρευνα, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια της συνουσίας για να φτάσουν σε οργασμό.

Το 73% των γυναικών δήλωσαν, ότι, κατά το σεξ, είτε χρειάζονται άμεση διέγερση στην κλειτορίδα τους κατά τη συνουσία, για να επιτύχουν οργασμό, είτε απλά το προτιμούν ως μέθοδος σεξουαλικής διέγερσης, επειδή κάνει τους οργασμούς τους πιο έντονους, σύμφωνα με μια μελέτη του πανεπιστημίου της Indiana.

Μόλις το 18% των γυναικών δήλωσε ότι η διείσδυση κατά την σεξουαλική επαφή ήταν αρκετή για να φτάσουν σε οργασμό, ενώ το 9% είπε ότι δεν φτάνει ποτέ σε οργασμό μέσω της διείσδυσης.

Συμπέρασμα; Ζήτα αυτό που θες, εκτός κι αν ο σύντροφός σου έχει το κληρονομικό χάρισμα. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!