Skip to main content

SEX

Ποια σημεία του σώματος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς κατά τη διάρκεια του σεξ

Μερικές ερωτογενείς ζώνες μένουν συχνά «παραπονεμένες» και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει!



Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως υπάρχουν μερικές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μας που λίγοι έχουν υπόψη τους ότι μπορούν να προκαλέσουν απόλαυση, συμβάλλοντας σε ακόμη πιο έντονους οργασμούς και συγκινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ; Πριν αναζητήσεις λοιπόν το σημείο G σου και προτού δοκιμαστείς σε πιο περιπετειώδεις καταστάσεις στο σεξ, να που πρέπει να δώσεις σημασία κατά τη διάρκεια της επαφής.

Η μέση

Τα χάδια στη μέση, με ή χωρίς ρούχα, δημιουργούν μία ερωτική και ανακουφιστική αίσθηση ασφάλειας αλλά και πόθου. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σέξι σημεία στο σώμα, που όμως πολύ συχνά ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε δίνοντάς του την απαραίτητη προσοχή.

Οι πατούσες

Και όχι, δεν μιλάμε για κάποιο ιδιαίτερο φετίχ με τη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Οι πατούσες μας διαθέτουν περισσότερες από 7.000 νευρικές απολήξεις, και είναι ευαίσθητες σε κάθε άγγιγμα, γεγονός που καθιστά το μασάζ και κάθε άλλου είδους χάδι σε αυτές σε ιδιαίτερα μεγάλη απόλαυση.

Το πίσω μέρος των γονάτων

Τα φιλιά και τα χάδια στο πίσω μέρος των γονάτων μπορούν να χαρίσουν τεράστια ηδονή που δεν είχες κατά νου, αφού είναι μια από τις κορυφαίες ερωτογενείς ζώνες του σώματός μας.

Το μυαλό

Ακόμη και το μυαλό μας χρειάζεσαι κάτι δυνατό για τη διέγερσή του, που μπορεί να είναι το χιούμορ του παρτενέρ μας ή ακόμη και το καλά ισορροπημένο και φυσικά συναινετικό dirty talking. Είναι επίσης σημαντικό να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και πνευματικά, ώστε να μπεις πιο εύκολα στο σωστό mood για σεξ και απόλαυση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της