Skip to main content

SEX

Tips για να γίνεις master στο casual sex

Ακόμη και το no strings attached θέλει δουλειά για να λειτουργήσει σωστά



Αυτή την περίοδο είσαι σε flirtatious διάθεση και δεν έχεις καμία όρεξη για σχέση. Ακόμη όμως και η φιλοσοφία του no strings attached, θέλει δουλειά για να λειτουργήσει σωστά. Διάβασε λοιπόν τα πιο χρήσιμα tips για να γίνεις master στο casual sex.

Επικοινωνήστε

Βεβαιωθείτε πριν ξεκινήσει το οτιδήποτε ότι και τα δύο άτομα βρίσκονται στην ίδια σελίδα όσον αφορά το τι θέλει και τι περιμένει το καθένα από την εμπειρία.

Συγκατάθεση

Είναι απαραίτητο και πολύ σημαντικό και τα δύο άτομα να συναινούν πλήρως και να αισθάνονται άνετα κατά τη διάρκεια του sex.

Ασφάλεια

Οι ασφαλείς πρακτικές στο sex, όπως η χρήση προφυλακτικού ή η τακτική εξέταση για ΣΜΝ είναι επίσης κομβικής σημασίας αν συνηθίζεις το casual sex με πολλούς διαφορετικούς παρτενέρ.

Σεβασμός

Casual sex δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τη σημασία του σεβασμού που δείχνει ο ένας για τον άλλον καθ' όλη τη διάρκεια της εμπειρίας.

Όρια

Καθορίστε όρια για να διασφαλίσετε ότι και τα δύο μέρη αισθάνονται άνετα και ότι έχουν ξεκάθαρη κατανόηση του τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται στην casual σεξουαλική σχέση. Κατανοήστε ότι αυτή προορίζεται να είναι μια αυστηρά σωματική συνάντηση, χωρίς συναισθηματική προσκόλληση.

Να είστε ειλικρινείς

Εάν βρίσκετε τον εαυτό σας να αναπτύσσει συναισθήματα, επικοινωνήστε το με τον casual σύντροφό σας για να βεβαιωθείτε ότι και τα δύο μέρη είναι στην ίδια σελίδα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της