Skip to main content

SEX

Συμβουλές για sex στο camping με ασφάλεια και απόλαυση

Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε



Οι διακοπές στο camping δεν χρειάζεται να σημαίνουν και αποχή από το sex! Αρκεί για αυτό να έχουν ληφθεί από ένα ζευγάρι τα απαραίτητα μέτρα και να γνωρίζει τα βασικά για την ασφάλεια και την απόλαυσή του. Να ποια είναι αυτά!

Συσκευάστε τα απαραίτητα

Φέρτε μαζί σας αντισυλληπτικά και προστατευτικά μέσα, όπως προφυλακτικά, ή προνοείστε με ένα σπιράλ. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.

Επιλέξτε την κατάλληλη τοποθεσία

Βρείτε ένα απομονωμένο και ιδιωτικό μέρος όπου εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να νιώθετε χαλάρωση και οικειότητα χωρίς να σας ενοχλούν ή να σας παρατηρούν.

Προστασία από έντομα

Χρησιμοποιήστε εντομοαπωθητικά για να αποτρέψετε τα τσιμπήματα κουνουπιών ή άλλα θέματα που σχετίζονται με έντομα που μπορούν να χαλάσουν την εμπειρία σας.

Μείνετε καθαροί

Διατηρήστε καλή προσωπική υγιεινή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και διακοπών στο camping. Χρησιμοποιήστε υγρά μαντηλάκια ή φορητό ντους για να διατηρήσετε τον εαυτό σας φρέσκο ​​και καθαρό πριν και αφού περάσετε στις σεξουαλικές δραστηριότητες.

Να προσέχετε τον θόρυβο

Εάν κατασκηνώνετε σε κοντινή απόσταση από άλλους κατασκηνωτές, να είστε προσεκτικοί και να διατηρείτε χαμηλά τα επίπεδα θορύβου για να αποφύγετε να τραβήξετε την ανεπιθύμητη προσοχή του κόσμου.

Αποφύγετε επικίνδυνες υπαίθριες τοποθεσίες

Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε sex σε δυνητικά επικίνδυνες περιοχές όπως κοντά σε γκρεμούς, ποτάμια ή ενώ περπατάτε σε ασταθές έδαφος για να αποφύγετε ατυχήματα ή τραυματισμούς.

Απορρίψτε τα απορρίμματα σωστά

Βεβαιωθείτε ότι τυχόν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, χαρτομάντιλα ή άλλα απορρίμματα απορρίπτονται σωστά σε καθορισμένους κάδους απορριμμάτων για τη διατήρηση της καθαριότητας και τη μείωση τυχόν αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Θυμηθείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την εμπειρία

Το να βρίσκεστε στη φύση μπορεί να είναι συναρπαστικό και χαλαρωτικό. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εξερευνήσετε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου και να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της