Αυτό είναι το Νο1 αντρικό χαρακτηριστικό που λατρεύουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το Νο1 αντρικό χαρακτηριστικό που λατρεύουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες

Μπορείς να το μαντέψεις; 

30 Δεκεμβρίου 2015

Είναι γεγονός ότι κάποιοι άνδρες έχουν ανεξήγητα μεγάλη «πέραση» στις γυναίκες. Δεν είναι αυτοί με τα έντονα ζυγωματικά, τους παχυλούς μισθούς, τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τα κομψά κουστούμια. Παρόλα αυτά έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό χαρακτηριστικό. Μπορείς να υποψιαστείς ποιο είναι αυτό; 

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Ντιτρόιτ, οι γυναίκες δυσκολεύονται τρομερά να ξεπεράσουν ένα χωρισμό όταν ο πρώην σύντροφός τους έχει εντυπωσιακή αίσθηση του χιούμορ.

Με άλλα λόγια, όσο πιο πολύ κάνει ένας άντρας την κοπέλα του να γελά, τόσο πιο δύσκολα θα τον ξεχάσει εκείνη σε περίπτωση που η σχέση τελειώσει άδοξα. Επίσης, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσο περισσότερο χιούμορ έχει ο άντρας, τόσο πιθανότερο είναι η γυναίκα να προσπαθήσει να διατηρήσει επαφή μαζί του μετά το χωρισμό.

Τα νέα ευρήματα επιβεβαιώνουν παλαιότερη έρευνα που είχε δείξει ότι το χιούμορ είναι ένα πολύ σημαντικό «προαπαιτούμενο» για τις γυναίκες.

Οι βαθύτεροι λόγοι πίσω από τις διαπιστώσεις αυτές δεν είναι απόλυτα σαφείς, ωστόσο μία από τις θεωρίες είναι ότι το χιούμορ αποτελεί ένα εξαιρετικά ελκυστικό χαρακτηριστικό στο οποίο λίγες γυναίκες μπορούν να αντισταθούν. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!