Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, σε 7 μέρες! - AllYou.gr

Search

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, σε 7 μέρες!

Κι όμως, γίνεται! 

06 Ιανουαρίου 2016

Είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση και έχεις βάλει στόχο να ζήσεις το δικό σου παραμύθι, όπου μαζί με τον σύντροφό σου, θα μείνετε ερωτευμένοι για πάντα. Εσύ βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, υπάρχουν όμως και ζευγάρια τα οποία πιστεύουν ότι η μακροχρόνια σχέση ισούται με την έννοια της ρουτίνας. Ότι η φλόγα, το πάθος, η έλξη, ο έρωτας σβήνουν και αποδέχονται ότι, ναι, αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει κάποιους στο χωρισμό.

Για να μην βρεθείς ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, υπάρχει ο "οδηγός πάθους" -όπως τον έχω ονομάσει- και πρόκειται για μια επταήμερη πρόκληση, που θα ανανεώσει την ερωτική σου διάθεση και θα νιώσετε τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου, ερωτευμένοι, όπως το πρώτο διάστημα της σχέσης σας.  

Ξεκίνα από αύριο, με αυτό το πλάνο: 

Ημέρα 1η 

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι ζείτε κάτω από την ίδια στέγη και άλλαξε την ατμόσφαιρά της. Άναψε αρωματικά κεριά μέσα στο χώρο, χαμήλωσε τα φώτα και περίμενε τον μετά τη δουλειά για ένα απολαυστικό γεύμα και όχι μόνο. Φρόντισε να βρεις μερικά χρήσιμα tips για αισθησιακό μασάζ και χάρισε του την απόλυτη χαλάρωση.  

Ημέρα 2η 

Γράψε του ένα ερωτικό γράμμα και άφησέ το κάτω από το μαξιλάρι του. 

Ημέρα 3η 

Γίνε και πάλι πρωτάρα στα φιλιά και θύμισέ του πως ήταν οι πρώτες φορές που τα χείλη σας ήρθαν σε επαφή. Αυτή η τρυφερή δειλία θα σας ανάψει περισσότερο. 

Ημέρα 4η 

Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό. 

Ημέρα 5η  

Κάν' του ένα δώρο, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που δεν θα το περίμενε από εσένα, όπως μια συλλεκτική φιάλη ποτού. 

Ημέρα 6η 

Βγείτε ραντεβού στο στέκι όπου γνωριστήκατε ή που άρχισε να γεννιέται ο έρωτας σας και ως εκ τούτου, έχει σημαδέψει τη ζωή σας. 

Ημέρα 7η 

Ξεχάστε τις ντροπές και κλέψτε ο ένας τα φιλιά του άλλου, απολαύστε μια βόλτα χέρι χέρι ή αγκαλιαστείτε μέσα στον κόσμο. 

Αν όλα τα παραπάνω γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας σας, ουδείς λόγος για χωρισμό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!