Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, σε 7 μέρες!

Κι όμως, γίνεται! 



Είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση και έχεις βάλει στόχο να ζήσεις το δικό σου παραμύθι, όπου μαζί με τον σύντροφό σου, θα μείνετε ερωτευμένοι για πάντα. Εσύ βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, υπάρχουν όμως και ζευγάρια τα οποία πιστεύουν ότι η μακροχρόνια σχέση ισούται με την έννοια της ρουτίνας. Ότι η φλόγα, το πάθος, η έλξη, ο έρωτας σβήνουν και αποδέχονται ότι, ναι, αυτό ενδεχομένως να οδηγήσει κάποιους στο χωρισμό.

Για να μην βρεθείς ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, υπάρχει ο "οδηγός πάθους" -όπως τον έχω ονομάσει- και πρόκειται για μια επταήμερη πρόκληση, που θα ανανεώσει την ερωτική σου διάθεση και θα νιώσετε τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου, ερωτευμένοι, όπως το πρώτο διάστημα της σχέσης σας.  

Ξεκίνα από αύριο, με αυτό το πλάνο: 

Ημέρα 1η 

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι ζείτε κάτω από την ίδια στέγη και άλλαξε την ατμόσφαιρά της. Άναψε αρωματικά κεριά μέσα στο χώρο, χαμήλωσε τα φώτα και περίμενε τον μετά τη δουλειά για ένα απολαυστικό γεύμα και όχι μόνο. Φρόντισε να βρεις μερικά χρήσιμα tips για αισθησιακό μασάζ και χάρισε του την απόλυτη χαλάρωση.  

Ημέρα 2η 

Γράψε του ένα ερωτικό γράμμα και άφησέ το κάτω από το μαξιλάρι του. 

Ημέρα 3η 

Γίνε και πάλι πρωτάρα στα φιλιά και θύμισέ του πως ήταν οι πρώτες φορές που τα χείλη σας ήρθαν σε επαφή. Αυτή η τρυφερή δειλία θα σας ανάψει περισσότερο. 

Ημέρα 4η 

Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό. 

Ημέρα 5η  

Κάν' του ένα δώρο, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που δεν θα το περίμενε από εσένα, όπως μια συλλεκτική φιάλη ποτού. 

Ημέρα 6η 

Βγείτε ραντεβού στο στέκι όπου γνωριστήκατε ή που άρχισε να γεννιέται ο έρωτας σας και ως εκ τούτου, έχει σημαδέψει τη ζωή σας. 

Ημέρα 7η 

Ξεχάστε τις ντροπές και κλέψτε ο ένας τα φιλιά του άλλου, απολαύστε μια βόλτα χέρι χέρι ή αγκαλιαστείτε μέσα στον κόσμο. 

Αν όλα τα παραπάνω γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας σας, ουδείς λόγος για χωρισμό. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα