8 σημάδια ότι η σχέση σας ΔΕΝ έχει μέλλον - AllYou.gr

Search

8 σημάδια ότι η σχέση σας ΔΕΝ έχει μέλλον

Αν τα παρατηρήσεις, μην τα υποτιμήσεις!

08 Ιουνίου 2016

Μπορεί στην αρχή μιας σχέσης ο ενθουσιασμός μας να μας τυφλώνει, όμως μετά τους πρώτους μήνες, όταν το αρχικό πάθος ξεθωριάζει, βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα. Κάποια μπορούν να αντιμετωπιστούν, ενώ άλλα δείχνουν πως ο δεσμός μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, έχει ημερομηνία λήξης.

Τα παρακάτω ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία:

1. Ο σύντροφός σου δεν σε αποδέχεται όπως είσαι. Δεν είναι απαραίτητο να απολαμβάνει εξίσου με εσένα τις ρομαντικές κομεντί, αλλά αν υποτιμά πράγματα σημαντικά στη ζωή σου, είτε πρόκειται για την καριέρα σου είτε για τη μουσική που λατρεύεις, καιρός να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου.

2. Δεν τον αποδέχεσαι εσύ όπως είναι. Για ποιον λόγο να είσαι με κάποιον ο οποίος κάνει πράγματα που μισείς ή που δεν μπορείς να ανεχτείς;

3. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μαζί τις δυσκολίες. Η αγάπη δεν αποδεικνύεται μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες και δεν νοείται μακροχρόνια σχέση όπου ο ένας αδυνατεί να στηρίξει τον άλλο στις άσχημες στιγμές.

4. Δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Εσύ θέλεις να μιλάτε στο τηλέφωνο κάθε μία ώρα, εκείνος είναι ok και με ένα sms την ημέρα. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε έστω κάπου στη μέση (ας πούμε ένα τηλεφώνημα την ημέρα), ο ένας θα είναι διαρκώς συναισθηματικά ανικανοποίητος ενώ ο άλλος θα νιώθει καταπιεσμένος.

5. Έχετε διαφορετικά ζητούμενα. Αν, για παράδειγμα, εσύ θέλεις οικογένεια και παιδιά... χτες, ενώ εκείνος σκοπεύει να περάσει τα επόμενα χρόνια γυρίζοντας τον κόσμο, τότε -όσο αγαπημένοι κι αν είστε- έχετε αγεφύρωτα "θέλω".

6. Μόνο εσύ προσπαθείς για τη σχέση σας. Αν ο ένας από τους δυο δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να κάνει τους συμβιβασμούς που απαιτεί κάθε σχέση, τότε ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο κεφάλαιο.

7. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Αν ζεις διαρκώς με το φόβο ότι σού λέει ψέματα, αν τσεκάρεις τα μηνύματα και τις κλήσεις στο κινητό του κάθε φορά που βγαίνει από το δωμάτιο, τότε δεν είναι δεσμός αλλά... ψυχοβγάλτης.

8. Δεν μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου μαζί του. Για όποιον λόγο κι αν συμβαίνει αυτό (επειδή π.χ. εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος, δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή τον θεωρείς αρρωστημένα μαμάκια), είναι ίσως το πιο ισχυρό σημάδι ότι δεν αξίζει να επενδύεις σε αυτή τη σχέση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!