8 σημάδια ότι η σχέση σας ΔΕΝ έχει μέλλον - AllYou.gr

Search

8 σημάδια ότι η σχέση σας ΔΕΝ έχει μέλλον

Αν τα παρατηρήσεις, μην τα υποτιμήσεις!

08 Ιουνίου 2016

Μπορεί στην αρχή μιας σχέσης ο ενθουσιασμός μας να μας τυφλώνει, όμως μετά τους πρώτους μήνες, όταν το αρχικό πάθος ξεθωριάζει, βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα. Κάποια μπορούν να αντιμετωπιστούν, ενώ άλλα δείχνουν πως ο δεσμός μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, έχει ημερομηνία λήξης.

Τα παρακάτω ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία:

1. Ο σύντροφός σου δεν σε αποδέχεται όπως είσαι. Δεν είναι απαραίτητο να απολαμβάνει εξίσου με εσένα τις ρομαντικές κομεντί, αλλά αν υποτιμά πράγματα σημαντικά στη ζωή σου, είτε πρόκειται για την καριέρα σου είτε για τη μουσική που λατρεύεις, καιρός να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου.

2. Δεν τον αποδέχεσαι εσύ όπως είναι. Για ποιον λόγο να είσαι με κάποιον ο οποίος κάνει πράγματα που μισείς ή που δεν μπορείς να ανεχτείς;

3. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μαζί τις δυσκολίες. Η αγάπη δεν αποδεικνύεται μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες και δεν νοείται μακροχρόνια σχέση όπου ο ένας αδυνατεί να στηρίξει τον άλλο στις άσχημες στιγμές.

4. Δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Εσύ θέλεις να μιλάτε στο τηλέφωνο κάθε μία ώρα, εκείνος είναι ok και με ένα sms την ημέρα. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε έστω κάπου στη μέση (ας πούμε ένα τηλεφώνημα την ημέρα), ο ένας θα είναι διαρκώς συναισθηματικά ανικανοποίητος ενώ ο άλλος θα νιώθει καταπιεσμένος.

5. Έχετε διαφορετικά ζητούμενα. Αν, για παράδειγμα, εσύ θέλεις οικογένεια και παιδιά... χτες, ενώ εκείνος σκοπεύει να περάσει τα επόμενα χρόνια γυρίζοντας τον κόσμο, τότε -όσο αγαπημένοι κι αν είστε- έχετε αγεφύρωτα "θέλω".

6. Μόνο εσύ προσπαθείς για τη σχέση σας. Αν ο ένας από τους δυο δεν ενδιαφέρεται αρκετά ώστε να κάνει τους συμβιβασμούς που απαιτεί κάθε σχέση, τότε ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο κεφάλαιο.

7. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Αν ζεις διαρκώς με το φόβο ότι σού λέει ψέματα, αν τσεκάρεις τα μηνύματα και τις κλήσεις στο κινητό του κάθε φορά που βγαίνει από το δωμάτιο, τότε δεν είναι δεσμός αλλά... ψυχοβγάλτης.

8. Δεν μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου μαζί του. Για όποιον λόγο κι αν συμβαίνει αυτό (επειδή π.χ. εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος, δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή τον θεωρείς αρρωστημένα μαμάκια), είναι ίσως το πιο ισχυρό σημάδι ότι δεν αξίζει να επενδύεις σε αυτή τη σχέση.

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξεις το δικό σου serum από βιταμίνη C

Ετοίμασε με τα χεράκια σου, το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου.
ΠΑΙΔΙ

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά πρέπει να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Ώρα να σου λυθεί η απορία και να ξέρεις αν πρέπει υπάρχουν λόγοι να αφήσεις κάτω το ποτήρι.
FASHION TRENDS

5 τρόποι να συμπεριλάβεις το κέντημα στις εμφανίσεις σου

Τα κεντήματα δεν είναι μόνο για τις γιαγιάδες και να οι αποδείξεις!
BEAUTY TIPS

3 πολύτιμα hacks μακιγιάζ που είδαμε στο Pinterest

Η κοινωνική πλατφόρμα που λατρεύουμε, μας δείχνει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο γρήγορο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιες μέρες του κύκλου σου σε βοηθούν να πεις αντίο στη single ζωή

Οι μέρες που είναι ευνοϊκές και αυτή που πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μακρυά από το αγόρι που σου αρέσει.