Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Αν ακούς "απιστία" και δε βγάζεις κανένα νόημα, αν δε μπορείς με τίποτα να εντοπίσεις το "γιατί" ο καλός σου ίσως να κοιτάξει μια άλλη ενώ είστε μαζί, τότε πρέπει να διαβάσεις παρακάτω. Τo Υourtango, εντόπισε 3 λόγους που οι άντρες απιστούν και στους αναλύουμε ευθείς αμέσως και εμείς γιατί τους βρήκαμε εύστοχους.

1. Δεν είναι καλά στη σχέση του

Ο βασικός λόγος που οι άντρες ξενοκοιτάνε (για να μην χρησιμοποιήσουμε το άλλο ρήμα, καταλαβαίνεις) είναι ότι δεν είναι ψυχολογικά πλήρεις στη σχέση τους ή τουλάχιστον δεν είναι ευχαριστημένοι από το σεξουαλικό κομμάτι. Μπορεί να έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους ή να  έχουν βαρεθεί. Σπίθα wanted!

2....κάτι προέκυψε

Μια συνάδερφος, μια συμφοιτήτρια που τον βρήκε στο Facebook ή μια τυχαία γνωριμία. Το καινούργιο μπορεί να ιντριγκάρει τους άντρες και να αφεθούν στη στιγμή λέγοντας ότι "δε θα ξαναγίνει". Σε αυτό το ενδεχόμενο βοηθάει φυσικά και το ποτό. Kαι φυσικά το νούμερο 1.

3. Συναισθηματικό μπέρδεμα

Οι άντρες επίσης απατούν όταν βρίσκονται σε ψυχολογικό χάος, πιθανώς και μετά από έναν έντονο τσακωμό με τη σχέση τους. Συχνά προσπασθούν να ξεπεράσουν αυτή τη ψυχολογική αναμπουμπούλα με αυτοκαταστροφικούς τρόπους όπως ποτό, ναρκωτικά, βία και απαγοερευμένο σεξ. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.