3 τρόποι για να καταλάβεις ότι σε προσέχει - AllYou.gr

Search

3 τρόποι για να καταλάβεις ότι σε προσέχει

Απλά μαθήματα bοdy language

23 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Του μιλάς και κοιτάζει αλλού. Ή φτιάχνει τα μαλλιά του. Ή δεν σου στέλνει κανένα μήνυμα. Τελικά ενδιαφέρεται ή να πάμε παρακάτω;

Εάν είσαι πολύ προσεκτική στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παρατηρήσεις ότι υπάρχουν ορισμένα σημάδια στη γλώσσα του σώματος που αποκαλύπτουν πολλά. 

Εκείνος μπορεί να σου λέει «Είσαι υπέροχη, λατρεύω να σε ακούω!» χωρίς καν να ανοίξει το στόμα του. 

Αυτά είναι 3 αναγνωριστικά σημάδια στην αντρική body language για να δεις εάν τον ενδιαφέρεις: 

1. Βάζει τους αντίχειρες στις τσέπες του παντελονιού του ή πίσω από τη ζώνη. Αυτή η κίνηση/ στάση δείχνει ξεκάθαρα προς τα επίμαχα σημεία, κάτι που δεν πρέπει να παρεξηγήσεις αφού γίνεται εντελώς ασυναίσθητα και υποσυνείδητα.  

2. Κάθεται ή στέκεται με τους ώμους και το στήθος προς τα έξω, τα μπράτσα απλωμένα στην πλάτη της καρέκλας ή του καναπέ, ή ανοιχτά κάπως στο πλάι εάν είναι όρθιος. 
Τα χείλη του είναι και αυτά ελαφρώς ανοιχτά- αν δεν σε κοιτάει βέβαια σαν χάνος. Μα, πόσο όμορφη και ενδιαφέρουσα είσαι; 

3. Κάνει κινήσεις αμήχανες, σαν τικ. Μπορεί να φτιάχνει τα μαλλιά του ή να στρώνει το μπλουζάκι του. Αν δεις όμως ότι το παρακάνει και μια στιγμή γυρίσει να κοιταχτεί και στον καθρέπτη πίσω του, ε, τότε δεν μιλάμε για πηγαίο ενδιαφέρον προς εσένα αλλά για ασυγκράτητη αγάπη προς εκείνον, τον νάρκισσο. 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!