4 μυστικά για μια ονειρεμένη σχέση - AllYou.gr

Search

4 μυστικά για μια ονειρεμένη σχέση

Γιατί σου αξίζει να ζήσεις μια αγάπη - παραμύθι.

05 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τέλεια σχέση δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Οπότε μην κάνεις τον κόπο να την αναζητάς άδικα. 

Μπορείς όμως να ψάχνεις και να επιδιώκεις να ζήσεις μια σχέση ονειρεμένη, την συντροφικότητα που θα σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή, το πάθος που θα σε κρατά διαρκώς κάποιους πόντους πάνω από τη γη.

Αυτή η σχέση υπάρχει, αρκεί να πιστέψεις ότι την αξίζεις και να ακολουθήσεις 4 μυστικά για να την κερδίσεις:

1. Να θαυμάζεις τον άνθρωπο δίπλα σου:

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια λένε ότι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο μυστικό τους. Να κοιτάς τον άλλον και να τον έχεις ψηλά στην εκτίμησή σου. Το ίδιο βέβαια να κάνει και αυτός για σένα. 

2. Να αναλαμβάνεις πάντα τις ευθύνες σου:

Μην ρίχνεις συνεχώς το μπαλάκι σε εκείνον ή στον ανάδρομο ή στον κακό (σου) τον καιρό. Εμείς φταίμε για τα λάθη μας και είναι τόσο ανακουφιστικό να το παραδεχόμαστε και να ζητάμε και κανένα συγγνώμη πού και πού. 

3. Να μην σταματάς να ανακαλύπτεις τον κόσμο του:

Και όταν λέω τον κόσμο του, εννοώ τον τρόπο σκέψης του, τα θέλω, τις επιθυμίες, τις προτιμήσεις του. Μην ξεγελιέσαι ότι ξέρεις τον άλλον εάν είστε άπειρα χρόνια μαζί. Αυτό θα σε ρίξει την παγίδα να εφησυχάσεις και να βαλτώσεις. 

4. Να ανανεώνεις τον αέρα της σχέσης σου:

Οι σχέσεις θέλουν οξυγόνο, θέλουν αεράκι να φυσάει και να τις δροσίζει. Καμιά εκπληξούλα, ένα σημειωματάκι, μια ένδειξη εξτρά φροντίδας σε καθημερινή βάση μπορεί να κάνει τη σχέση σου πιο δυνατή και σθεναρή απέναντι σε άλλους ανέμους-ανεμοστρόβιλους. 


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!