Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που μας αρέσουν τα... κακά παιδιά - AllYou.gr

Search

Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που μας αρέσουν τα... κακά παιδιά

Ισχύουν και για σένα;

21 Ιανουαρίου 2015

Συνηθίζεται να λέγεται πως οι άντρες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: τον "κακό" τύπο και το "καλό παιδί". Κι ενώ οι γυναίκες υποστηρίζουν πως ψάχνουν έναν κατάλληλο για σχέση σύντροφο, καταλήγουν τις περισσότερες φορές να ερωτεύονται το... άτακτο αγόρι της παρέας.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το "καλό παιδί" φαίνεται λιγότερο ελκυστική πρόταση:

1. Καταβάλλει διαρκή προσπάθεια να διατηρήσει έναν καλό και ευγενικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να χάνει τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητά του.

2. Είναι προβλέψιμος. Δεδομένου, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χαρακτηριζόμαστε από μια σχετικά "μονότονη" ζωή, μας προσελκύει οτιδήποτε διαφορετικό και συναρπαστικό, απρόβλεπτο. Τα καλά παιδιά δεν αποτελούν σχεδόν ποτέ πρόκληση.

3. Ένας "άτακτος" άντρας αποτελεί το επόμενο project προς υλοποίηση για μια γυναίκα, δηλαδή προσελκύει το ενδιαφέρον της και την πεποίθησή της ότι μπορεί να δημιουργήσει έναν άντρα ακριβώς στα μέτρα της, διορθώνοντας τις ατέλειες του. 

4. Η κατηγορία του nice guy είναι συνώνυμο της δέσμευσης. Για μια γυναίκα που φοβάται το συναισθηματικό δέσιμο, η αντίθετη επιλογή είναι η ιδανικότερη. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!