Ξέχνα το bar! Σ' αυτά τα 3 "στέκια" θα βρεις τον επόμενο σύντροφό σου - AllYou.gr

Search

Ξέχνα το bar! Σ' αυτά τα 3 "στέκια" θα βρεις τον επόμενο σύντροφό σου

Θα μας θυμηθείς.

07 Φεβρουαρίου 2015

Έχεις αναζητήσει τον επόμενο μεγάλο σου έρωτα σε μπαρ, κλαμπ, βιβλιοπωλεία, πολυκαταστήματα, ακόμα και πάρκα, αλλά παραμένεις μόνη; Πριν δηλώσεις παραίτηση από όλη σου την προσπάθεια, οι άντρες σου προτείνουν τα πιο hot, αλλά λιγότερο συμβατικά ερωτικά στέκια.

1. Ο γάμος της κολλητής σου είναι ένα ονειρεμένο γεγονός για ίδια αλλά μπορεί να γίνει και για εσένα. Κι αυτό γιατί τόσο ο γάμος όσο και το γλέντι που ακολουθεί, είναι -σύμφωνα με τους άντρες- το ιδανικό μέρος για να βρεις το έτερο ήμισυ ανάμεσα σε αυτούς τους καλοντυμένους κυρίους που απολαμβάνουν μόνοι (και ασυνόδευτοι) την τελετή.

2. Τρέχεις στο ταρτάν με σκοπό να κάψεις τις περιττές θερμίδες σου; Ρίξε μια ματιά στους αθλούμενους και ναι, μπορεί να συναντήσεις τον τύπο που φλέρταρες προχθές, το γείτονα που έβαλες στο μάτι ή ακόμα κι έναν παλιό πλατωνικό σου έρωτα. 

3. Αντί να πιεις το ποτό σου σε ένα μπαράκι, προτίμησε τις θεματικές βραδιές σε night clubs, όπου θα συναντήσεις τολμηρούς και διασκεδαστικούς ανθρώπους. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!