4 λόγοι που δεν πρέπει να κάνεις σχέση ΠΟΤΕ με τον φίλο του πρώην σου - AllYou.gr

Search

4 λόγοι που δεν πρέπει να κάνεις σχέση ΠΟΤΕ με τον φίλο του πρώην σου

Μην παρασύρεσαι...

29 Απριλίου 2015

Δεν συμβαίνει σε όλες, αλλά αρκετές από εσάς έχετε κρατήσει κάτι από τη σχέση με τον πρώην σας. Και αυτό δεν είναι ούτε ο θυμός, ούτε η πίκρα, ούτε οι φωτογραφίες, αλλά η... επικοινωνία με τον κολλητό του. Ίσως να ήταν ο μόνος που, όχι μόνο σε ρώτησε από την παρέα του πρώην πως ήσουν όταν χωρίσατε, αλλά σου έστειλε και μήνυμα μέσα στα άγρια χαράματα για να το συζητήσετε. 

Μετά από όλα αυτά, είναι λογικό να έχετε μία πιο στοργική σχέση με τον κολλητό του πρώην σου, αλλά όσο καλός και αν είναι, εγώ σε συμβουλεύω να μην μπεις πάλι στο ίδιο «τρυπάκι» και φυσικά να μην κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα. Να γιατί:

1. Πρέπει να αλλάξεις παραστάσεις και ανθρώπους. Μετά τον χωρισμό, δεν θα σου κάνει καλό να έχεις σχέσεις με το περιβάλλον του πρώην. Όσα πιο πολλά έχετε ζήσει τόσο χειρότερα θα σου φαίνεται. Ακόμη δηλαδή και αν μιλάς τελείως διαφορετικά με τον κολλητό του κάτι πάντα θα σου θυμίζει πως υπήρξε και ένας Κώστας, Γιώργος, Μάνος, Νίκος…

2. Δεν θα τον ξεπεράσεις με τον κολλητό του στο πλάι σου. Ας μην κοροιδευόμαστε, έχεις βγει για ποτό με τον κολλητό του και τον βλέπεις τότε τι κάνεις; Αδιαφορείς; Δεν νομίζω, ίσα ίσα μία αίσθηση ντροπής θα υπάρξει.

3. Gossip Boys! Υπάρχουν παντού. Ακόμη και αν σε βλέπει διαφορετικά και έχει πάρει το πράσινο φως από τον πρώην σου, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μοιράζεται μαζί του. Είτε θα τον ρωτάει για να επιβεβαιωθεί ή απλώς θα μιλάνε σαν μην ήσουν ποτέ η πρώην.

4. Tα αγόρια λειτουργούν αλλιώς. Ξέρω, εσύ δεν θα τα έφτιαχνες ποτέ με τον πρώην της κολλητής σου αφού για εμάς η φιλία είναι πολύ μα πολύ ιερή. Μερικές φορές αυτό ισχύει και για τα αγόρια, αλλά όχι πάντα. Για αυτούς τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού παρεξηγήσεις και τσακωμοί για πρώην δύσκολα θα δεις. Επομένως, αν ο πρώην σου δεν έχει κανένα πρόβλημα με εσάς τους δύο, όντως δεν έχει – σε περίπτωση που το κάνεις μόνο και μόνο για να γυρίσει σε σένα. 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!