Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

3 «αντισυμβατικά» βερνίκια νυχιών για το φθινόπωρο

Για τέλεια φθινοπωρινά μανικιούρ!


Κέλλυ Νόβακ

Η περιποίηση των άκρων μας είναι το Α και το Ω για πάντα αψεγάδιαστες εμφανίσεις. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά εξάλλου και, ένα όμορφο μανικιούρ θα προσφέρει πάντα τέλεια looks!

Φέτος τον χειμώνα, διάφορα brands κυκλοφορούν «αντισυμβατικές» αποχρώσεις. Χρώματα που μπορεί να συμβαδίζουν με τις συνηθισμένες αποχρώσεις που επιλέγουμε ως επί το πλείστον αυτή την εποχή.

Και επειδή ξέρω ότι σου αρέσει να ξεχωρίζεις από το πλήθος, είμαι σίγουρη ότι τα παρακάτω 3 «αντισυμβατικά» βερνίκια θα τα λατρέψεις και θα μετατρέψουν τις εμφανίσεις από απλές στις πιο εντυπωσιακές!

Maybelline Superstay 7 Days Gel 855 Gold Reveal

 

3nailpolishes_01.jpg

Το Maybelline SuperStay 7 Days Long είναι το gel βερνίκι νυχιών, που θα σας δώσει άψογο, επαγγελματικό αποτέλεσμα, με διάρκεια 7 ημερών! Θα το αγαπήσεις γιατί η εμπλουτισμένη σύστασή του με ασβέστιο, σίδηρο και σιλικόνη δυναμώνει και θρέφει τα νύχια σας. Επιπλέον, το ειδικό full-fit πινέλο του αφήνει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος, ενώ η gel σύνθεσή του με ρητίνη υπόσχεται ένα λαμπερό και αναλλοίωτο χρώμα!

MD Professionnel Selective

3nailpolishes_02.jpg

Βερνίκι νυχιών με nano formula. Λόγω της μοναδικής σύνθεσης του επιτυγχάνει εκτυφλωτική λάμψη, μακρά διάρκεια και γρήγορο στέγνωμα. Με νέο πλακέ πινέλο για εύκολη εφαρμογή και τέλειο αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με Προβιταμίνη Β5 για την προστασία και την ενδυνάμωση των νυχιών.

Essence Cosmo Lights

3nailpolishes_03.jpg

H σειρά προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σε κουλ και… αντισυμβατικά χρώματα τα οποία προσφέρουν ένα ολογραφικό αποτέλεσμα με γκλίτερ στα νύχια. Το χρώμα αλλάζει στο φως και λάμπει πραγματικά!

Κεντρική φωτό: instagram@ ladyfancynails

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα