Η Cara Delevingne έχει πειραματιστεί πολύ με τα μαλλιά της - AllYou.gr

Search

Η Cara Delevingne έχει πειραματιστεί πολύ με τα μαλλιά της

Τα πιο εντυπωσιακά, πρωτοποριακά, inspiring μαλλιά που έχει κάνει ως τώρα

21 Αυγούστου 2017

Γενικά, νομίζω ότι η Cara Delevingne είναι από τις προσωπικότητες τις οποίες δεν μπορεί παρά να παρατηρεί και να θέλει να παρατηρήσει κανείς, από την κορφή ως τα νύχια. Έχει αυτή την ιδιότητα η Cara. Είναι μοναδική σε αυτό το κομμάτι. Το boyish, tomboy μεν αλλά θηλυκό και χαλαρό δε, πάντα στιλ αλλά προσωπικότητά της, έχουν μια τάση να μας κάνουν να μην μπορούμε να πάρουμε το βλέμμα μας από πάνω της.

Οκέι, σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και η φυσική της ομορφιά, αλλά εμείς επιλέγουμε να μην δούμε μόνο το δέντρο, αλλά και το δάσος. Είναι μια γυναίκα με αντίκτυπο στο χώρο της και που επιλέγει να αναδεικνύει πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, προς τα έξω. Και ειδικά το «έξω». Εκεί, θα εμείνω και εγώ και θα κάνω focus στις εμφανίσεις, όσο και αν θα μπορούσα να μιλάω για την προσωπικότητα της Cara, όλη μέρα.

Είναι σε πολλά πράγματα, σχεδόν πρωτοπόρος η Cara (είτε το θέλει, είτε όχι), για την γενιά της τουλάχιστον, και αυτό φαίνεται τελικά στα looks της και πόσο μάλλον στα μαλλιά της.

Και ειδικά, με το πρόσφατο extreme makeover της, που για λόγους των γυρισμάτων ταινίας, έπρεπε να ξυρίσει όλα τα μαλλιά της και να υποστηρίξει άψογα ένα τέτοιο look, κυριολεκτικά κι όλας, μιας και δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές και σχόλια, η Cara «αγέρωχη» και ανενόχλητη απέδειξε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνεις σε αυτή την ζωή, είναι να είσαι πιστός στον εαυτό και τις επιλογές σου.

Αυτό κάνει και όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε, ειδικά με τα hair looks της, τα οποία έχουν πολλές φορές αυτή την punk και τολμηρή φύση που χαρακτηρίζει την ίδια της Cara.

Έτσι, λοιπόν, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει η Delevingne, μέσα από όλο αυτό τον «κακό χαμό» από μοντέλα και ηθοποιούς που υπάρχουν εκεί «έξω» --στον χώρο της showbiz. Και συγκεκριμένα, 7 hair looks μας έκαναν να την παρατηρήσουμε και εμείς ακόμη καλύτερα. Είναι τα παρακάτω. Enjoy.

9carahairmoments_01.jpg9carahairmoments_02.jpg9carahairmoments_03.jpg9carahairmoments_04.jpg9carahairmoments_05.jpg9carahairmoments_06.jpg9carahairmoments_07.jpg9carahairmoments_08.jpg9carahairmoments_09.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!