Ιδέες για μανικιούρ που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα - AllYou.gr

Search

Ιδέες για μανικιούρ που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα

Εμπνεύσου και δημιούργησε εκπληκτικά μανικιούρ!

23 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Η τέχνη των μανικιούρ δεν είναι μία που πρέπει να περάσουμε στο «ντούκου». Υπάρχει και ισχύει. ΟΚ, ίσως η λέξη «τέχνη» να έχει στο μυαλό μας άλλη βαρύτητα, αλλά βλέποντας τις δουλειές πολλών nail artists μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει μια μικρή δόση arty αισθητικής σε κάποια μανικιούρ.

Και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις πασαρέλες. Πολλοί σχεδιαστές μόδας για τις παρουσιάσεις των συλλογών τους πλέον, δίνουν μεγάλη βάση στο πώς θα είναι τα μανικιούρ των μοντέλων και, πώς ολοκληρώνουν τελικά τα looks τους.

Αυτό τον καιρό πάντως, τέσσερις είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μανικιούρ: οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα εντυπωσιακά στολίδια, τα νύχια με λογότυπα και τα γεωμετρικά σχέδια.

Σαφώς, αυτό δεν σημαίνει ότι η έμπνευση σταματάει εδώ.

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ που έχουμε δει στο Instagram τελευταία και θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω «τέχνη των μανικιούρ».

nailart_spring18_01.jpgnailart_spring18_02.jpgnailart_spring18_03.jpgnailart_spring18_04.jpgnailart_spring18_05.jpgnailart_spring18_06.jpgnailart_spring18_07.jpgnailart_spring18_08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!