Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ιδέες για μανικιούρ που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα

Εμπνεύσου και δημιούργησε εκπληκτικά μανικιούρ!


Κέλλυ Νόβακ

Η τέχνη των μανικιούρ δεν είναι μία που πρέπει να περάσουμε στο «ντούκου». Υπάρχει και ισχύει. ΟΚ, ίσως η λέξη «τέχνη» να έχει στο μυαλό μας άλλη βαρύτητα, αλλά βλέποντας τις δουλειές πολλών nail artists μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει μια μικρή δόση arty αισθητικής σε κάποια μανικιούρ.

Και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις πασαρέλες. Πολλοί σχεδιαστές μόδας για τις παρουσιάσεις των συλλογών τους πλέον, δίνουν μεγάλη βάση στο πώς θα είναι τα μανικιούρ των μοντέλων και, πώς ολοκληρώνουν τελικά τα looks τους.

Αυτό τον καιρό πάντως, τέσσερις είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μανικιούρ: οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα εντυπωσιακά στολίδια, τα νύχια με λογότυπα και τα γεωμετρικά σχέδια.

Σαφώς, αυτό δεν σημαίνει ότι η έμπνευση σταματάει εδώ.

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ που έχουμε δει στο Instagram τελευταία και θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω «τέχνη των μανικιούρ».

nailart_spring18_01.jpgnailart_spring18_02.jpgnailart_spring18_03.jpgnailart_spring18_04.jpgnailart_spring18_05.jpgnailart_spring18_06.jpgnailart_spring18_07.jpgnailart_spring18_08.jpg

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια