Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ξέχνα το contouring! ΑΥΤΟΣ είναι ο νέος τρόπος που θα βάφεσαι από εδώ και στο εξής

Color Correcting: Η τάση που λατρεύουμε ήδη!


Κέλλυ Νόβακ

Οι Kardashians είχαν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν το contouring, μία τάση στο μακιγιάζ τόσο πρωτοποριακή, όπου έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Και ενώ μέχρι τώρα αυτή η τεχνική λειτουργούσε τέλεια για το μακιγιάζ μας, ήρθε η ώρα να την εξελίξουμε. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να ακολουθήσουμε την τεχνική του color correcting.

Εάν σου άρεσε η ζωγραφική σαν παιδί, τότε αυτή η τάση θα είναι η αγαπημένη σου! Όπως και το contouring, έτσι και το color correcting εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά η διαφορά τους είναι στους τόνους του δέρματος. Αυτή η τεχνική, ανάλογα με την απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις στο ανάλογο σημείο του προσώπου σου, σου προσφέρει σωστή τονικότητα στο δέρμα. Συγκεκριμένα, το πορτοκαλί χρώμα μακιγιάζ διορθώνει τα σκοτεινά σημάδια κάτω από τα μάτια, το πράσινο καλύπτει τις κοκκινίλες, το κίτρινο διορθώνει τυχόν μελανιές κ.τ.λ.. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται το foundation.

H vlogger Nicol Concilio είναι από τις πρώτες που το εφαρμόζει και στο παρακάτω video μάς δείχνει πώς!

{videobox}Os0vdaVGoaQ{/videobox} 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα