Skip to main content

BEAUTY NEWS

7 ημέρες, 3 διαφορετικά χτενίσματα: Η Οlivia Palermo μάς δείχνει τον τρόπο

Care for some inspiration?


Κέλλυ Νόβακ

Κάθε fashionable βήμα που κάνει το style icon Olivia Palermo θέλουμε να το αντιγράψουμε. Και γιατί όχι; Η ίδια αποτελεί την απόλυτη πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα. Και είναι η "προσιτή"  προσέγγισή της απέναντι στην μόδα και την ομορφιά που κάνει κάθε γυναίκα να μπορεί να ταυτίζεται μαζί της.

Οι τελευταίες της εμφανίσεις κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη ήταν ΑΨΟΓΕΣ. Και ειδικά όσον αφορά στα χτενίσματά της. Με τρία διαφορετικά hairstyles και αποχρώσεις καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας, κατάφερε να «μιλήσει» σε κάθε μία από μας διαφορετικά.

Στην πρώτη της εμφάνιση, προτίμησε μια πιο εκκεντρική ξανθιά απόχρωση, ενώ ήταν τα beach waves της που μας υπενθύμισαν πόσο μας λείπει το καλοκαίρι.

1week3looks_oliviapalermo_02.jpg

Στη συνέχεια, προτίμησε μία απόχρωση πιο... επίκαιρη, επιλέγοντας ένα (σκούρο) καστανό χρώμα και elegant αλλά χαλαρά locks.

1week3looks_oliviapalermo_01.jpg

Όλα αυτά άλλαξαν μέσα στις επόμενες ημέρες με την πιο προσιτή, γήινη καστανή απόχρωσή της να δέχεται ένα twist από ξανθιές ανταύγειες, ενώ έκοψε αισθητικά και ίσιωσε τα μαλλιά της, αναδεικνύοντας την νέα απόχρωση ακόμη περισσότερο. 

1week3looks_oliviapalermo_03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department