Skip to main content

BEAUTY NEWS

NYFW Round Up: Τα νεα beauty trends που θα λατρέψεις

Από τις φθινοπωρινές συλλογές μεγάλων οίκων!


Κέλλυ Νόβακ

Με την Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, σήμερα λέω να κάνουμε μια αναδρομή στις πιο σημαντικές τάσεις που προέκυψαν από τις νέες φθινοπωρινές συλλογές. Τάσεις που ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία τους, την διαχρονικότητα αλλά και την τρομερή ανανέωση που θα δώσουν από εδώ και πέρα στις εμφανίσεις σου!

1. Dark Fairies (Rodarte): Τα έντονα φρύδια, η λευκή επιδερμίδα και το μαύρο κραγιόν θα δώσει μια… δραματικότητα στις εμφανίσεις σου. Χρησιμοποίησε το Master Brow της Maybelline για να αποκτήσεις και εσύ άψογα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Bρες το εδώ.

-beauty-nyfw-fw16-01.jpg

MASTER BROW PRO PALETTE_PACK.JPG

2. Timeless Elegance (Tory Burch): H «τυλιχτή» αλογοουρά είναι τόσο διαχρονική όσο και κομψή, και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και όλα τα στιλ.

-beauty-nyfw-fw16-02.jpg

3. Αrt Deco Beauty (3.1 Philip Lim): Η τέχνη στα νύχια παίρνει νέα διάσταση μέσα από τις art deco επιρροές.

-beauty-nyfw-fw16-03.jpg

4. Seventies Frenzy (DVF): Είτε στα μαλλιά, είτε στο μακιγιάζ, οι γήινες αποχρώσεις που προέκυψαν από την δεκαετία του ’70 επιστρέφουν δυναμικά και το φθινόπωρο.

-beauty-nyfw-fw16-04.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department