Skip to main content

BEAUTY NEWS

Kylie Cosmetics: Η ΝΕΑ συλλογή βερνικιών της Kylie Jenner

Η 18χρονη επιχειρηματίας επεκτείνει την αυτοκρατορία της!


Κέλλυ Νόβακ

 

Μπορεί να είναι μόλις 18 χρονών, αλλά δεν πρόκειται για μια «κοινή» έφηβη. Ο λόγος, φυσικά, για την Kylie Jenner, γόνο της γνωστής οικογενείας των Kardashians/Jenners. Η (υπερ)έκθεση της νεαρής celebrity, της έχει δώσει την ευκαιρία να αναπτύξει τις δημιουργικές της αναζητήσεις (στο κομμάτι της ομορφιάς τουλάχιστον) ακόμη και αν αυτές -καμιά φορά- περνούν το λάθος μήνυμα στα υπόλοιπα κορίτσια του ηλικιακού της γκρουπ.

Μετά από την επιτυχία της συλλογής κραγιόν της (η οποία έγινε sold out στο Internet σε μόλις λίγα λεπτά), Kylie Lip Kit, μας παρουσιάζει την Kylie Cosmetics. Με όχι μια, αλλά τρεις συλλογές βερνικιών, η Kylie επεκτείνει το brand της, σε συνεργασία φυσικά με το SinfulShine lab, κυκλοφορώντας 20 διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών.

«Λατρεύω να φτιάχνω τα νύχια μου. Ήθελα να κάνω κάτι πρωτοποριακό και προσιτό για τους νεαρούς φαν μου», δήλωσε η ίδια.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο site Kylie Cosmetics από τις 26 Φεβρουαρίου και οι τιμές των βερνικιών θα κυμαίνονται στα $2.99 δολάρια. 

cosmetics_kyliejenner_nailpolish_01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department