Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η πιο glamorous συνεργασία της MAC Cosmetics

Με ποιον πασίγνωστο σχεδιαστή ενώνει τις δυνάμεις της;


Κέλλυ Νόβακ

Η ημέρα σου μόλις έγινε καλύτερη με τα νέα που πρόκειται να σου αποκαλύψω. Μέχρι τώρα, γνωρίζεις ότι η MAC Cosmetics έχει συνεργαστεί με πολλές celebrities για την δημιουργία συλλογών και νέων καλλυντικών προϊόντων. Και ενώ είμαι σίγουρη ότι τις λάτρεψες όλες, τη νέα της συνεργασία θα την αγαπήσεις περισσότερο από ποτέ. Και αυτό, γιατί η γνωστή εταιρία καλλυντικών συνεργάζεται με έναν από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας αυτή την στιγμή. Αναφέρομαι στον Zac Posen, έναν σχεδιαστή του οποίου οι δημιουργίες είναι πάντα εντυπωσιακές, ρομαντικές και άκρως κομψές. Στοιχεία που κάθε γυναίκα αναζητάει στις εμφανίσεις της και τώρα μπορεί να αποκτήσει και στο μακιγιάζ της.

Με μια glamorous και Old Hollywood αισθητική αντιμετωπίζει ο Posen την νέα του συλλογή για την MAC η οποία θα περιλαμβάνει νέες αποχρώσεις κραγιόν, πινέλα μακιγιάζ, σκιές ματιών, eyeliner, μάσκαρα κ.ά.

Η συγκεκριμένη συνεργασία των δύο βρίσκεται στα «σκαριά» εδώ και χρόνια. Η MAC και ο σχεδιαστής συνεργάστηκαν για show του τελευταίου πριν από 15 χρόνια και ενώ ο Posen ήταν αρχικά διστακτικός, τελικά είπε το ναι.

«Η μόδα και η ομορφιά πάνε παρέα και ήθελα πάντα να δημιουργήσω μια σειρά καλλυντικών που να κολακεύει τα σχέδιά μου και το brand. Ήθελα να είναι πολυτελής, λίγο μυστηριώδης αλλά και καθαρή, με μια μεγάλη δόση γκλαμουριάς», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 25 Φεβρουαρίου.

MAC-Zac-Posen-Makeup-Collection-01.jpg

MAC-Zac-Posen-Makeup-Collection-02.jpg

MAC-Zac-Posen-Makeup-Collection-03.jpg

MAC-Zac-Posen-Makeup-Collection-04.jpg

MAC-Zac-Posen-Makeup-Collection-05.jpg

MAC-Zac-Posen-Makeup-Collection-06.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή