Skip to main content

BEAUTY NEWS

AYTH είναι η Cruise Make up Collection του οίκου Dior

Plus: Πώς θα πετύχεις κι εσύ το look από το πρόσφατο show του οίκου!


Κέλλυ Νόβακ

Η φαντασμαγορική επίδειξη του Οίκου Dior στο Blenheim Palace της Αγγλίας μπορεί να ολοκληρώθηκε, το μακιγιάζ όμως της κολεξιόν Cruise 2017 ήρθε για να μείνει. 

59 χρόνια μετά από την τελευταία παρουσίαση του οίκου στο ιστορικό παλάτι, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Yves Saint Laurent και 64 χρόνια από την πρώτη επίδειξη μόδας στο ίδιο μέρος από τον ίδιο τον Christian Dior, ο οίκος Dior επέστρεψε για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό show, με θέμα τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα.

Τις εντυπώσεις φυσικά, εκτός από τα μοναδικά ρούχα, έκλεψε και το μακιγιάζ. Έντονα μάτια και απόλυτα φυσικό look σε επιδερμίδα και χείλη ήταν τα χαρακτηριστικά του look που δημιούργησε για την επίδειξη ο Creative and Image Director του μακιγιάζ Dior, Peter Philips, o οποίος μάς εξηγεί βήμα βήμα πως θα το εφαρμόσουμε!

* Για τα μάτια: «Για τα μάτια χρησιμοποίησα τη βαθιά μπρονζέ σκιά από την παλέτα 5 Couleurs «Parisian Sky», την οποία εφάρμοσα ενιαία με μία πινελιά σε όλο το βλέφαρο, από τη βάση των βλεφαρίδων μέχρι τα φρύδια. Αυτό το extreme look επιλέχτηκε για να κάνει αντίθεση με τη μπαρόκ ομορφιά του παλατιού.»

* Για την επιδερμίδα: «Αφού έδωσα ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα με το Diorskin Forever Fluid Foundation, έκανα απαλό contouring, χρησιμοποιώντας το DiorBlush Light & Contour jumbo stick, εφαρμόζοντάς το στις πτυχώσεις των ζυγωματικών και στα σημεία όπου πέφτει φυσικά το φως. Οι δύο αποχρώσεις του στικ μάς επέτρεψαν να αναδείξουμε την αρχιτεκτονική του προσώπου με ένα ιδιαίτερο και αόρατο τρόπο. Για το τελείωμα, εφάρμοσα ελάχιστο από το ιριδίζον Diorskin Nude Air Luminizer. Αυτό το μέικαπ, δουλεμένο ταμποναριστά, προσέφερε ένα φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα.»

* Για τα χείλη:Τα χείλη ήταν φυσικά, ελαφρώς τονισμένα με την ανοιχτή ροδακινί απόχρωση «Gorgeous», του Dior Addict Gloss.

diorcruise17-01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της