3 αποχρώσεις μαλλιών που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι - AllYou.gr

Search

3 αποχρώσεις μαλλιών που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Το Pinterest αποφάσισε!

19 Ιουλίου 2016

Το έχουμε πει και το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά: Πολλές τάσεις πλέον προκύπτουν από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Μια λατρεμένη και που έχει σίγουρα μεγάλη... πέραση στην μόδα και την ομορφιά, είναι το Pinterest. Εκεί ανέτρεξα κι εγώ για να δω…. τι παίζει.

Κάνοντας, λοιπόν, μια έρευνα στις καλοκαιρινές αποχρώσεις μαλλιών (έχω πάθει τέτοια εμμονή με αυτό το θέμα, ίσως γιατί έχω την ανάγκη και εγώ για μια αλλαγή στα μαλλιά μου…), είδα ότι μέσω του Pinterest οι επικρατέστερες και πιο δημοφιλείς είναι οι εξής:

1. P is for Pink: Έστω και η υποψία της παστέλ ροζ απόχρωσης στα μαλλιά σου, θα μετατρέψει τις εμφανίσεις σου στις πιο μοναδικές. Εάν είσαι, λοιπόν, ήδη ξανθιά και ψάχνεις για αλλαγή, το επόμενο βήμα είναι σίγουρα αυτό…

3pinterest-hair-colors-2016summer-01.jpg

2. Pale Blonde: Μιας και λέμε για ξανθές αποχρώσεις, θέλω να σου πω ότι οι πολύ ανοιχτές –σχεδόν άσπρες- αποχρώσεις είναι ο νέος τρόπος για να μετατραπείς στο πιο κουλ gal έβερ! Είναι τολμηρό, fashion forward και μοναδικό!

3pinterest-hair-colors-2016summer-02.jpg

3. Brunette Blonde: Απ’ ότι καταλαβαίνεις και μελαχρινή να είσαι, από την υποψία έστω του ξανθού δεν ξεφεύγεις! Αλλά λογικό, αν το καλοσκεφτείς. Γιατί το καλοκαίρι «ανοίγει» η απόχρωση των μαλλιών σου από τον ήλιο. Γιατί, λοιπόν, να μην τον προλάβεις και να το εφαρμόσεις από πριν στο κομμωτήριο; Και μην ξεχνάς να ζητήσεις την τεχνική του balayage για αυτό το αποτέλεσμα!

3pinterest-hair-colors-2016summer-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης