Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ταξίδεψε μέχρι την Καραϊβική μέσα από την νέα καμπάνια του Michael Kors

Το νέο άρωμα του οίκου συνοδεύει ένα γνώριμο πρόσωπο του μόντελινγκ…


Κέλλυ Νόβακ

Ο Michael Kors ήθελε κάτι συναρπαστικό για το λανσάρισμα του νέου του αρώματος, και το κατάφερε. Όχι μόνο το μεθυστικό άρωμα συνοδεύει η πανέμορφη Lily Aldridge, αλλά η καμπάνια του προϊόντος έχει θέα τις θάλασσες της εξωτικής Καραϊβικής.

Με το όνομα “Wondelust” το brand καταφέρνει να μας ταξιδέψει στον μαγευτικό αυτό μέρος, το οποίο δοξαστικά παρουσιάζει μέσα από τον φακό του, ο Mario Testino. Στο βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες της καμπάνιας, βλέπουμε το γνωστό μοντέλο παρέα με τον Wouter Peelen, να τρέχουν ξέγνοιστα στα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής. Η Lily εντυπωσιάζει και αυτή με την σειρά της με το ανάλαφρο αποτέλσμα που αποδίδει στην καμπάνια, ενώ αξιοσημείωτο είναι το μοναδικό χρυσό φόρεμά της που φυσικά έχει σχεδιάσει ο Michael Kors. Απόλαυσε παρακάτω την καμπάνια!

 

https://www.youtube.com/watch?v=SuvA7ZbF3NU

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα