Skip to main content

BEAUTY NEWS

Aυτή είναι η απόχρωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις το 2017

Το χρώμα που θα ανανεώσει μια για πάντα τα ombre μαλλιά σου!


Κέλλυ Νόβακ

Το ombre στιλ στα μαλλιά είναι ένα μια τεχνική που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουμε. Πρόκειται για μια νέα γενιά πραγμάτων στο πώς μπορεί μια γυναίκα με καστανά μαλλιά (και όχι μόνο) να τα φωτίσει, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κάνει ανταύγιες.

Και ενώ νομίζαμε ότι τα έχουμε δει και μάθει όλα με αυτή την τεχνική, έρχεται μια νέα απόχρωση να αλλάξει τα δεδομένα και να ανανεώσει το look μας.

Το όνομα της «tiger eye» και είναι εμπνευσμένη από την πέτρα το «μάτι του του τίγρη». Πρόκειται για μια μίξη θερμών και πλούσιων καστανών αποχρώσεων με αυτές του χρυσού ξανθού χρώματος.

Αυτές οι αποχρώσεις αναμειγνύονται μεταξύ τους μέσα από τις τούφες των μαλλιών με μια τεχνική που θυμίζει περισσότερη αυτή του balayage, παρά αυτής του ombre. Πολλοί διεθνείς hairstylists αρχίζουν ήδη να εφαρμόζουν αυτή την απόχρωση στις διάσημες πελάτισσές τους και οι ίδιοι προτείνουν οι ξανθές νότες που θα εφαρμόσεις με αυτό το χρώμα, να είναι της καραμέλας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εννοείται ότι στην πραγματικότητα μπορείς να επιλέξεις αυτό που αρέσει σε εσένα περισσότερο!

Ιδανικά και για ένα πιο φυσικό look, προτίμησε ένα κομμωτήριο που εφαρμόζει ανταύγιες στο χέρι, κάτι που θα δώσει αυτό το natural ύφος που αποζητάει μια τέτοια απόχρωση.

Και φυσικά για έμπνευση μπορείς να δεις τις παρακάτω γυναίκες οι οποίες έχουν ήδη ανανεώσει την εμφάνισή τους, με αυτό το χρώμα στα μαλλιά τους. Και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί αυτές που θα σε πείσουν να επιλέξεις και εσύ αυτό το χρώμα!

https://www.instagram.com/p/BMH59KfBydv/

https://www.instagram.com/p/BD6V8ypmc3R/

https://www.instagram.com/p/BMMI8qoFoOY/

https://www.instagram.com/p/BKwHMQwhADI/

https://www.instagram.com/p/BMMKdOmjCwn/

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department