Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 νέα στιλ που θα θέλεις κάνεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ σου από τη νέα σεζόν

Μπες στο «κλίμα» από τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί ακόμη να μην είναι Άνοιξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προετοιμάζεσαι από τώρα για αυτήν! Για την ακρίβεια, έχω 4 λόγους που θα σε πείσουν να να μπεις στο… κλίμα από τώρα!

Τα παρακάτω 4 στιλ για τα μαλλιά και το μακιγιάζ έχουν ένα κοινό σκοπό: να αποδώσουν μια φρέσκια αντιμετώπιση στην εμφάνισή σου! Πειραματίσου, δοκίμασε, τόλμησε και θα δεις ότι θα σου βγει σε καλό!

#1. Summer Smokes: Μια πιο «ελαφριά» αντιμετώπιση του smokey eye σε περιμένει τη νέα σεζόν, με αποχρώσεις σαν το ανοιχτό καφέ, χακί και bronze να εφαρμόζονται πλέον για αυτή την τεχνική στα μάτια.

4hair-and-makeup-trends-for-the new-season-01.jpg

 

#2. Hidden braids: «Κρύψε» τώρα τις πλεξούδες σου ή απλά συμπεριέλαβέ τις σαν λεπτομέρεια στα καθημερινά σου χτενίσματα και απέδωσε ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα.

4hair-and-makeup-trends-for-the new-season-02.jpg

#3. Tropicana: Μπες σε… τροπικό κλίμα κάνοντας μια πορτοκαλί σκιά την βάση για όλα σου τα μακιγιάζ. Φυσικά, όλες οι κοντινές αποχρώσεις του πορτοκαλί «επιτρέπονται» από την πιο έντονη μέχρι και την πιο διακριτική.

4hair-and-makeup-trends-for-the new-season-03.jpg

 

#4. Surfer feeling: Δεν ξέρω αν θαύμαζες ποτέ τα χρυσαφένια και… «αλμυρά» waves που έχουν οι lovers του σερφ, αλλά φέτος πρόκειται να αρχίσεις να τα θαυμάσεις και εσύ μάλιστα να αφομοιώνεις το στιλ τους!

4hair-and-makeup-trends-for-the new-season-04.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department