Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ήρθε η ώρα να αφήσεις την εσωτερική σου νεότητα να… ανθίσει

Η εποχή της «μη γήρανσης» έχει τελειώσει. Πες ναι στην «θετική γήρανση»!


Κέλλυ Νόβακ

«Οι σημερινές γυναίκες των 50 ετών είναι πιο ολοκληρωμένες από ποτέ,  διαθέτουν αποφασιστικότητα και έχουν επίγνωση της ομορφιάς τους. Είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από έντονη ενέργειά τους, είναι γεμάτες νεότητα.», δήλωσε πρόσφατα η Solange Dessimoulie, πρέσβειρα του brand Decleor. Αλλά δεν είναι μόνο η δήλωση της Solange Dessimoulie που επιβεβαιώνει αυτή την λογική. Πρόσφατες μελέτες το αποδεικνύουν: πέρα από την ελαστικότητα, τη λάμψη και τη σφριγηλότητα, οι γυναίκες στην ηλικία των 50 ετών θέλουν η επιδερμίδα να αντανακλά την έντονη ενέργεια που νιώθουν μέσα τους. Και όσο θαυμάσιο είναι να το αισθάνεσαι αυτό, γιατί πρωταρχικό ρόλο πάντα παίζει το πώς νιώθουμε οι ίδιες εκ των έσω, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να ενισχύουμε αυτό το συναίσθημα με τα κατάλληλα μέσα.

Η Decleor ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μας λοιπόν, με μια σειρά που ενσαρκώνει την ενεργητικότητά μας. Η σειρά OREXCELLENCE είναι αυτή που πραγματικά… αξίζει σε κάθε ώριμη επιδερμίδα!

Όλα τα προϊόντα της σειρά περιλαμβάνουν ένα «μπουκέτο» ειδικών βοτάνων (αιθέρια έλαια μανώλιας, Michelia Alba και τζίντζερ, Zingiber Officinale, εκχύλισμα παιώνιας, Paeonia Albiflora) τα οποία διασφαλίζουν την καλύτερη υγεία της επιδερμίδα, του σώματός και του νου μας.

Ανακάλυψε λοιπόν την εσωτερική σου νεότητα και άφησέ την να… ανθίσει «παρέα» με την σειρά της Decleor!

decleor-01.jpg

 

Τα προϊόντα Decleor στην διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department