Skip to main content

BEAUTY NEWS

H απόλυτη σειρά ενυδάτωσης που… σταματά τον χρόνο

Δώσε στην επιδερμίδα σου την «τροφή» που χρειάζεται για να παραμείνει νεανική!


Κέλλυ Νόβακ

H ζωή μεταξύ 25 - 35, είναι συναρπαστική και η λίστα των πραγμάτων που έχει να κάνει κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία, θυμίζει super woman. Κάθε μέρα φαίνεται να έχει πάνω από 24 ώρες και έχει ανάγκη από τέλεια απόδοση σε πολλούς ρόλους: υποδειγματική μητέρα, άψογη επαγγελματίας, ιδανική φίλη, ιδανική ερωμένη, τα πάντα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Οι γυναίκες είναι πραγματικές καθημερινές ηρωίδες! Ένα διάλειμμα μέσα σ’ αυτό τον ανεμοστρόβιλο; Ποτέ! Ακόμα κι αν η κούραση κάποιες φορές κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η επιδερμίδα αισθάνεται κι αυτή, το χτύπημα της κούρασης! Στην έλλειψη ύπνου προσθέτονται οι καθημερινές...επιθέσεις, είτε πρόκειται για τη ρύπανση, είτε για το στρες, είτε για τον καπνό, είτε για τη μη ισορροπημένη διατροφή. Το 80% των σημαδιών της γήρανσης συνδέεται με περιβαλλοντικούς παράγοντες, πηγές οξειδωτικών επιθέσεων. Εάν έως το τέλος της δεύτερης δεκαετίας της ζωής αρκεί λίγη ξεκούραση για να σβήσουν τα εμφανή σημάδια της κούρασης, γύρω στα 30 είναι πιο δύσκολο να έχουμε καλή όψη κάθε μέρα.

Μεταξύ 20 και 33 χρονών η ελαστικότητα της επιδερμίδας μειώνεται κατά περίπου 10%. Με το πέρασμα του χρόνου η περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C και Βιταμίνη Ε ελαττώνεται κατά 30 έως 40%. Τα συστήματα φυσικών αμυνών πασχίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο για να αντιμετωπίσουν αυτή τη ξέφρενη ζωή στις πόλεις.  Τα κύτταρα καταλήγουν εξαντλημένα, παθαίνουν “burn-out”! Ακολουθούν η θαμπή όψη, οι ρυτίδες και οι γραμμές στην επιδερμίδα.

Μπορούμε άραγε να μην παρατήσουμε τίποτα από αυτή την πολύ γρήγορη και δραστήρια ζωή και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε τη λάμψη της νεότητάς μας;  Η Caudalie μας λέει ναι!

Μια σειρά από 4 έξυπνα προϊόντα παρουσιάζει, λοιπόν, οι Caudalie! Ενισχύουν κάθε μέρα τις ικανότητες αυτοάμυνας της επιδερμίδας ενάντια στις επιθέσεις αυτές.

Ξεκίνα, λοιπόν, με την εντατική συνεδρία αυτοάμυνας και το Glow Activating and Anti-wrinkle Serum: Το πιο συμπυκνωμένο προϊόν της σειράς, εφαρμόζεται πρωί και βράδυ κάτω από την κρέμα, σαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, για να αμβλύνει τις αρνητικές επιπτώσεις των καθημερινών επιθέσεων. Αυτή η υφή σαν “δεύτερο δέρμα” διαχέει μέσα σε κάθε κύτταρο μια υψηλή δόση του anti cell burn-out complex™. Συνδυάζεται με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για να βοηθήσει στην ορατή επανόρθωση των ρυτίδων.
 

Caudalie_event_01.JPG
 

Κάθε πρωί προστάτεψε σωστά την επιδερμίδα σου ενυδατώνοντάς την με το 3-in-1 Moisturizer: Ελαφριά κρέμα που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, εξασφαλίζει επανόρθωση και ιδανική προστασία όλη την ημέρα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα έντονη λάμψη. Για την αντιμετώπιση των επιθέσεων, το anti cell burn-out complex™ συνδυάζεται με πολυσακχαρίτες κατά της ρύπανσης που σχηματίζουν ένα αόρατο φιλμ που δρα ως πανοπλία και εμποδίζει την είσοδο των μορίων της ρύπανσης μέσα στην επιδερμίδα.

Το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους «γεμίζει» και λειαίνει την επιδερμίδα ενώ οι χρωστικές και οι πούδρες soft-focus παίζουν με το φως για να δημιουργήσουν και πάλι αυτή την περίφημη φυσική λάμψη.
 

Caudalie_event_02.jpg
 

Ολοκλήρωσε την ρουτίνα ενυδάτωσής με το Energizing and Smoothing Eye Cream: Μερικά γραμμάρια απαλότητας και ενέργειας για αυτή τη ζώνη του προσώπου που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στον τρόπο ζωής μας. Ένα προϊόν για μεγάλη άνεση πρωί και βράδυ, που δεν περιέχει άρωμα, εξουδετερώνει τις επιθέσεις και ζωντανεύει το βλέμμα. Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε και γύρω από τα χείλη και στη ρινοχειλική πτυχή.

Επειδή η περιοχή των ματιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, το anti cell burn-out complex™ συνδυάζεται με αντιρυτιδικά και ανορθωτικά πεπτίδια και εκχυλίσματα φτέρης, με εκχύλισμα γλυκόριζας κατά των πρηξιμάτων και με εκχύλισμα ιπποκάστανου κατά των μαύρων κύκλων.
 

Caudalie_event_03.JPG
 

Και για τις ημέρες εκείνες που χρειάζεται να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να δείχνεις ξεκούραστη, χρησιμοποίησε το Overnight Detox Oil: Κάθε βράδυ αρκούν 6 σταγόνες από αυτό το λάδι που έχει γίνει ήδη αντικείμενο λατρείας και η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα συνέρχεται από την ημέρα που πέρασε. Κατά τη διάρκεια της νύχτας βοηθά στην αποτελεσματική εξουδετέρωση των τοξινών που ρυπαίνουν τα κύτταρα. Το πρωί η επιδερμίδα είναι φρέσκια, έτοιμη να αντιμετωπίσει την ημέρα. 

Με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, αυτή η φόρμουλα που απευθύνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας αντλεί τα ευεργετήματά της από το έλαιο σταφυλιού. Πλούσιο σε ωμέγα-6 και σε Βιταμίνη Ε, είναι μια βόμβα θρέψης και επανόρθωσης. Μια δράση που ενισχύεται από το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου και τα αιθέρια έλαια ανθών νεραντζιάς, λεβάντας, καρότου, λευκού σανταλόξυλου και φύλλων νεραντζιάς.
 

Caudalie_event_04.jpg
 

Αναζήτησε τα προϊόντα Caudalie σε επιλεγμένα φαρμακεία!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;