Skip to main content

BEAUTY NEWS

Κατευθείαν από την πασαρέλα: 3 beauty τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις

Το εντυπωσιακό δεν είναι απαραίτητα και δύσκολο! 


Κέλλυ Νόβακ

Είναι γεγονός ότι πολλές είναι οι φορές που θα δούμε ένα μακιγιάζ μίας διάσημης σταρ στο κόκκινο χαλί ή ένα look στην πασαρέλα που μπορεί να ζηλέψουμε. Και όσες φορές και αν έχεις διαβάσει από περιοδικά και blogs ότι μπορείς και εσύ να τα εφαρμόσεις στις δικές σου εμφανίσεις, είτε τα skills σου, είτε τα beauty looks καθ΄ αυτά, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για να κάνεις.

Θέλει… «μαεστρία» να καταφέρεις να προσαρμόσεις μια τάση από την πασαρέλα στην καθημερινότητά σου, η αλήθεια είναι. Παρόλα αυτά, για να μην μπαίνεις στην διαδικασία αυτή, ανακάλυψα 3 τάσεις ομορφιάς που είναι εύκολα υλοποιήσιμες! Αλληλούια! Πάμε να τις δούμε;

«Γυμνές» βλεφαρίδες

3real_life_beauty_trends_01.jpg


Πάρε κυριολεκτικά την τάση του “no makeupmakeup”! Η μη-εφαρμογή της μάσκαρας ή μιας μαύρης μάσκαρας (μπορείς να εφαρμόσεις αν θες μια διάφανη) είναι πλέον “in”! Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να είναι το βλέμμα σου… ακαταμάχητο τονίζοντάς τις με ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες.

 

Διάφανο highlighter

3real_life_beauty_trends_02.jpg


Και πάλι στην λογική του “no makeup” μακιγιάζ, οι τάσεις μας προσκαλούν να αφήσουμε κάτω το έντονο ασημο-bronze highlighter και να προσφέρουμε μια πιο διακριτική και φυσική λάμψη μέσα από ένα διάφανο! Ένα διάφανο highlighter θα καταφέρει να δώσει λάμψη αλλά και να τονίσει θετικά τα ζυγωματικά, τη μύτη, το πηγούνι και γενικά τα σημεία που εφαρμόζεις το highlighter.

 

Αφέλειες αλά ‘70s

3real_life_beauty_trends_03.jpg


Αν μέχρι τώρα ίσιωνες τις αφέλειες σου, σταμάτα. Η νέα τάση είναι να έχεις φυσικές αφέλειες είτε είναι wavy τα μαλλιά σου, είτε σγουρά. Αν πάλι δεν έχεις τίποτα από τα δύο κάνε… κολλητό φίλο το σίδερο για μπούκλες και άρχισε το… curling!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα