Skip to main content

BEAUTY NEWS

6 τρανσέξουαλ μοντέλα που αλλάζουν το "παιχνίδι" στον χώρο της ομορφιάς

Επιτέλους λίγη ποικιλομορφία!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, δεν είναι εύκολο να είσαι διαφορετικός σε αυτό τον κόσμο. Πόσο μάλλον να είσαι «διαφορετικός» σε μια κοινότητα στην εκτίθεσαι σε σχεδόν καθημερινή βάση και που η εικόνα σου είναι το Α και το Ω της δουλειάς σου. Η μόδα και η ομορφιά είναι δύο τέτοιοι χώροι και καταλαβαίνεις λοιπόν, πόση κριτική δέχονται συνεχώς τα άτομα που την απαρτίζουν. Είναι και οι δύο, δύο «σκληροί» κόσμοι και χρειάζεται να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις και φυσικά να έχεις πολύ πείσμα για να το κάνεις.

Η Yasmine Petty είναι από τα πλέον γνωστά διαφυλικά μοντέλα που έχουν χτίσει μια σημαντική καριέρα στους δύο αυτούς χώρους. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες, μια από αυτές και της makeup artist Pat McGrath για την σειρά της Skin Fetish 003.

Φαντάσου λοιπόν, πόσο δύσκολο ήταν για την Petty να φτάσει μέχρι εδώ που έχει φτάσει. Για έναν άνθρωπο που μπορεί να γεννήθηκε άνδρας αλλά μέσα του να ένιωθε διαφορετικός. Ακόμα και μετά την αλλαγή του φύλου της, η Petty έπρεπε να «αποδεχτεί» με κάποιον τρόπο την κοινωνική κατακραυγή και να την ξεπεράσει –ειδικά τις στιγμές εκείνες που δεν «έκλεινε» δουλειές όταν συνειδητοποιούσαν ότι είναι τρανσέξουαλ.

Κατάφερε όμως με αυτό το πείσμα και αγάπη για την δουλειά της που λέγαμε πριν, να κάνει come through σε όλα αυτά τα εμπόδια, να πετύχει και ακόμη σημαντικότερο να χαράξει τον δρόμο και για άλλες γυναίκες τρανσέξουαλ του χώρου, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν πιο εύκολα μια θέση στον χώρο της ομορφιάς ή της μόδας.

Έτσι, λοιπόν, μπορούμε σήμερα να μιλάμε για τα παρακάτω πρόσωπα τα οποία όχι μόνο χτίζουν την καριέρα τους, αλλά αποτελούν έμπνευση για όλο τον κόσμο. Και για την ζωή τους και τις επιλογές τους αλλά και για την πορεία τους στον χώρο της ομορφιάς!

Andreja Pejić

6transmodelsthatarechangingthebeautygame_01.jpg

 

Geena Rocero

6transmodelsthatarechangingthebeautygame_02.jpg

 

Isis King

6transmodelsthatarechangingthebeautygame_03.jpg

 

Stav Strashko

6transmodelsthatarechangingthebeautygame_04.jpg

 

Lea T

6transmodelsthatarechangingthebeautygame_05.jpg

 

Hari Nef

6transmodelsthatarechangingthebeautygame_06.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department